Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Félelmetes, hogy a fehér elnyomás milyen kétségbeesésbe taszajtotta ezeket a reményteli, tiszta lelkű fiatalokat. A beavatkozó két fehér biztonsági őrt amúgy azonnal bíróság elé citálnám az agresszív fellépésük miatt. (Igen, irónia.)
Ez a Tariq csávó egy senki, alig 3 millió dolláros net worth-je van, gyakorlatilag egy troll aki egy nagyon vékony társadalmi réteget célozz meg közönségeként. Vannak Shapiro-nak jó videó-i de sok a töltelék amit csak a nézettségért csinál, mert azért nála a pénz a nagy úr. Nem is olyan rég elment reklámozni egy kinti OBI-szerű boltot amit úgy állított be mintha lenne valami politikai felhangja ha ott vásárolsz. Hogy bizonyítsa hogy ő ki áll a bolt mellett vet egy kb 30x120-as falapot aminek az aljára ráhúzott egy kis szatyrot és büszkén mutogatta.
Hol vannak a fekete tudósok?Véletlenül én is feltöltöttem a filmet Társadalmi folyamatok-ba ma reggel!![]()
Hol vannak a fekete tudósok?
Lehet, hogy a szegregációnak igaza van a négerekkel kapcsolatban?
Morgan Freeman egész jó tudós volt a Lucy-ban.
Volt beloluk egy par abban az idoben a NASA-nal.Hol vannak a fekete tudósok?
Én egy kényszerű kihagyhatatlan folyamatban, 14(17,5) órás buszút közben láttam. Elment, értem is a mondanivalóját, csak a valóságban a hölgyben aligha a filmbeli gének dominálták a matematikai zsenit. Már szerintem. Tekintve, hogy egyből utánajártam, amikor tudtam. Katherine Johnson:
![]()
![]()
Volt beloluk egy par abban az idoben a NASA-nal.
Csak nem nagyon fogsz talalni kepet, ahol latni lehet oket.
Pl. Katherine Johnson szamitasai nagyon fontosak voltak az Apollo programban. https://www.nasa.gov/feature/katherine-johnson-the-girl-who-loved-to-count
Van egy konyv is ami a temaval foglakozik( Hidden Figures).
Az hogy egy csomo nigga eszi a szart, gyujtogat meg drogozik, az nem jelenti hogy nincsenek kozztuk olyanok is akik okosak es normalissak.
NASA Figures
www.blackhistory.mit.edu
Volt beloluk egy par abban az idoben a NASA-nal.
Csak nem nagyon fogsz talalni kepet, ahol latni lehet oket.
Pl. Katherine Johnson szamitasai nagyon fontosak voltak az Apollo programban. https://www.nasa.gov/feature/katherine-johnson-the-girl-who-loved-to-count
Van egy konyv is ami a temaval foglakozik( Hidden Figures).
Az hogy egy csomo nigga eszi a szart, gyujtogat meg drogozik, az nem jelenti hogy nincsenek kozztuk olyanok is akik okosak es normalissak.
NASA Figures
www.blackhistory.mit.edu
Lehet?![]()
hat van ebbe nigga...
amugy most azt akarjatok elmagyarazni hogy azert lett jo matematikus mert feher ver is volt benne?
Háááááááát. Gyűlölet-tényt inkább nem linkelekLehet, hogy a szegregációnak igaza van a négerekkel kapcsolatban?
![]()
Bidenék aggódnak a budapesti kínai egyetem miatt
Aggodalmát fejezte ki az Egyesült Államok a sanghaji Fudan Egyetem magyarországi terjeszkedése miatt. Az amerikai nagykövetség azt írta ellenzéki oldalak kérdésére, hogy Kína bizonyítottan kárték...www.vadhajtasok.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..