Na mi van, csak ráteszik a hurkot a nyakára...?
---
"Többször találkozott BillGates a szexuális bűncselekmények miatt elítélt Jeffrey Epsteinnel annak manhattani lakásán - állítja egy névtelen forrás. A "férfiklub" hangulató találkozókon pedig szóbakerült a tech guru házassága is. A két férfi barátsága hozzájárulhatott a milliárdos válásához. Bill Gates számára rossz hír az is, hogy kiderült: 20 évvel ezelőtt viszonya volt egy alkalmazottal, és hogy utána két Microsoft-dolgozóhoz is közeledni próbált."
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.
www.origo.hu
1. Ez a "lakas" ez NYC egyik legdragabb mansionje az UESon, $90 millio (!) dollart ert anno, azota "bagoert" vette meg egy Goldman Sachs
parazita bankar (ugy remlik $50M korul) - igy nez ki:
https://goo.gl/maps/TzUNUETD1cjwvGfu5
2. Fel amerikai elit odajart hozza, mert mosta a penzuket ill ugy forgatta, hogy minimalizalja az adovonzatat (=legalizalt adocsalas, ez itt minden gazdagnak alapszolgaltatas a vagyonat forgato ceg altal, lasd svajci, panamai stb botranyokat.)
3. En nem szeretem Gates szamtalan dolgat, de sok baromsagot most koltenek hozza az ujsagok.
Epsteinnek biztosan ketes hire volt bizonyos korokben, biztosan mindenkinek feltunt, hogy allandoan huszoneves csajokkal hetyeg es Floridaban meguszott mar egy ilyesmi ugyet - azt a hires korrupt zsido ugyved, izraeli lobbista, Alan Dershowitz intezte el Espteinnek - , de ez onmagaban max izlestelennek tunt, nem feltetlenul kriminalis (ha a hirekre jol emlekszem, a tiniket inkabb eldugta a vendegei elol.)
Gates neje, ha jol ertem a hirekbol, gusztustalan creepnek talalta Espteint es ki volt akadva, hogy Gates uzletel vele - ezt is megertem, tenyleg visszataszito egy creepnek tunik igy utolag is.
4. Ha Gates osszefekudt valami masik novel
a cegtol, az az itteni corporate standardok szerint nem szabalyos, mert ugye "komplikalhatja" a dolgokat a cegnek, van ilyesmi tiltas is a ceges szerzodesekben, ezert is mondta neki a board, hogy lepjen le a ceg vezetesebol vagy levaltjak (attol meg persze megmarad az egyik legnagyobb reszvenyesenek.)
5. A neje is a titkarnoje volt valaha - ilyen gazdag csaladbol jovo, elkenyeztetett, de igazi nerdy fickonal siman elkepzelheto, hogy a "legkenyelmesebb" opcio szerint nosult, a titkarnojet veve el, aki mar addig is "gondoskodott" rola. Ugyanakkor az is egyertelmu ma mar, hogy langolo szerelem sosem volt koztuk, hanem valamifele korrekt "megegyezes" alakulhatott ki (azaz szerintem a neje tudott arrol, ha neha 'elkoszalt' Gates es valoszinuleg ez vica versa is elfogadott volt.)
6. A neje szerintem most rendesen lehuzza es siman feluliratja majd pl a gyerekek $10M limitalt orokseget plusz az alapitvanybol sajat, tovabbi alapitvanyokat kezd majd finanszirozni stb stb. Vegtelen mennyisegu parazita lawyer van, ez a legmocskosabb, legaljasabb, leggerinctelenebb szakma az amerikai ugyvedek kozott, a valoperes attorney, mindegyik nyaladzik egy ilyen valas kapcsan, milliokat szakithatnak sajat maguknak...