A pokolnak nincs feneke...És ezt a filmet feketeellenes rasszistának titulálták a közösségi médiában. Ez már tényleg clown world...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A pokolnak nincs feneke...És ezt a filmet feketeellenes rasszistának titulálták a közösségi médiában. Ez már tényleg clown world...
Főleg úgy , hogy egyre kevesebb nem buzi Hans van , viszont egyre több Ahmed meg Musztafa !de mit mondasz a jelenkori egyszeri Hansnak otthon
Szerintem csak írd bele az aláírásodba, hogy ne kelljen mindig.A pokolnak nincs feneke...
Azért csak óvatosan!! Van itt már minden!Főleg úgy , hogy egyre kevesebb nem buzi Hans van , viszont egyre több Ahmed meg Musztafa !
Nem igazán tartják magukat fehéreknek, legalább is bizonyos csoportjaik.Ja, és cringe moment: amikor a zsidó főügyész komor képpel bejelenti: the top domestic terror threat comes from the white race.
Na lassan csak visszafejlődünk oda, hogy a Föld valójában lapos aki meg mást mond azt el kell égetni mágján.Ezek is unatkoznak, rasszista-e a fekete lyuk?
Cornell course teaches black holes could be linked to ‘racial blackness’
The course titled uses work from black studies theorists, artists and fiction writers to challenge “conventional wisdom” about the role that race plays in astronomy.nypost.com
Pedig megpaskolnám!A pokolnak nincs feneke...
Hmm miért jut nekem erről eszembe a Der ewige Jude, náci propagandafilm? Süllyedünk egyre lejjebb és lejjebb.Nem annyira csípem PJW affektálását stb. de:
Úgy tűnik, csináltak egy "Karen" című filmet, amiben a gonosz fehér banya le akarja gyilkolni a píszful néger szomszéd párt.
A színésznő azt nyilatkozta, hogy "társadalmi felelősségvállalásból" vállalta a szerepet. Mit mondjak, "not the bee".
A történet: "Egy rasszista nő személyes küldetésének tekinti, hogy kiszorítsa a szomszédságába frissen beköltözött új fekete családot: harc nélkül nem hátrálnak meg."
Nem igazán tartják magukat fehéreknek, legalább is bizonyos csoportjaik.
Oké, értem, hogy egynémely angolszásznak megfordult a fejében, hogy milyen jó is lenne egy kis orosz-német háború, sőt az oroszokat mindig könnyen rá lehet venni egy háborúra - elég ha megtámadod őket, - de mit mondasz a jelenkori egyszeri Hansnak otthon, hogy felmálházzon majd katonanótákat fütyörészve elrobogjon keletre háborúzni egy kicsit, hisz úgyis ráér.
Rendkívül debilnek kell ma lennie bárkinek is Németországban ahhoz, hogy egy Oroszország elleni háborút akarjon a nyakába. Arról nem is beszélve, hogy ez garantáltan sokat "segítene" az amúgy sem túl acélos német szaporodási rátán (1,57), tehát valóban nagy jövő előtt állna Berlin.
Azt nem látom, hogyan lehet a németeket úgy háborúba sodorni az oroszok ellen, hogy nem Oroszország támad, méghozzá konkrétan Németországra. Értem én a NATO V. cikkelyt is, de nem hinném, hogy a germán haderő túl nagy lelkesedést mutatna egy újabb keleti front lehetőségére.
A kanadai őslakosok 751 jelöletlen sírt találtak egy bentlakásos iskola területén"A The New York Times amerikai napilap értesülései szerint mindkét iskola része volt annak az integrációt szolgáló, 1831 és 1996 között működő rendszernek, amely során az őslakos családok gyermekeit gyakran erőszakot alkalmazva hurcolták be az államilag fenntartott keresztény intézményekbe. A mintegy 150 ezer gyermek kénytelen volt áttérni a kereszténységre, és anyanyelvükön sem beszélhettek. Sokukat megverték, és több túlélő számolt be fizikai, szexuális vagy verbális bántalmazásról. A kegyetlenségek, a betegségek – amelyek a zsúfolt hálótermek miatt gyakorlatilag sorra szedték áldozataikat – és az alultápláltság következtében több ezer gyermek hunyt el országszerte."
Megtalálhatták az őslakosok legnagyobb gyermeksírját Kanadában
Magyar Nemzet | Polgári napilap és hírportálmagyarnemzet.hu
Nagyobb a baj Amerikában, mint gondoltam volna bármikor is. Nem lesz ennek így jó vége.(elme)betegek ...
A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát New Yorkban - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Saját maguk teremtették meg az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket. Igazából én nem sajnálom őket.Nagyobb a baj Amerikában, mint gondoltam volna bármikor is. Nem lesz ennek így jó vége.
Az ha belülről csuklik meg, még mindig jobb NEKÜNK, mint ha bekóstolják Kínát, pláne ha a hozzánk sokkal közelebb eső oroszokat.Nagyobb a baj Amerikában, mint gondoltam volna bármikor is. Nem lesz ennek így jó vége.
A haladók pedig egyből minden részét áthozzák a nagy vizen ennek a bajnak, és mi bajunkká is teszik.Nagyobb a baj Amerikában, mint gondoltam volna bármikor is. Nem lesz ennek így jó vége.