Szerintem nem fog puskalövés nélkül menni. A fehérellenes retorika egyértelmű, hogy a népirtásokat megelőző retorika. Persze lehet, hogy a népirtás nem szó szerint fog végbemenni, hanem csak "fajkeverés" útján. (Anno valaki mesélte nekem, hogy a haverja zsidó barátnőjének azt mondta az apja, hogy az esküvőjükre vesz majd egy Hitler-képet, nem tudom igaz-e a sztori, de létezik ez a mentalitás, félelem a zsidóknál is, hogy keveredés útján tűnnek el - már valamelyik próféta is arra utasította a Kánaánban maradtakat, amikor visszatértek a babiloni fogságból, hogy rúgják ki a nem zsidó feleségeket, ágyasokat. Na, ezt a sorsot eszelték ki a fehéreknek, de ezt már Kalergi is megírta, de amúgy persze csak neonáci konteó.
A fiatal fehér nőknek azt a propit nyomják, hogy a fehérség gonosz, tehát vagy köttessék el magukat (már rég elkezdték azt is, hogy "a klíma megmentése érdekében ne vállalj gyereket", persze mindig fehér csecsemőkkel illusztrálva az ilyen propagandacikkeket), vagy színessel álljanak össze... a fehér férfiaknak értelemszerűen a nem fehér csajokat, bár még jobb, ha csak egyszerűen kihalnak a sorsukba beletörődött incelekként, netán megbuzulnak, sőt "nemet váltanak" és ezzel megszabadulnak a Káin-bélyegtől)