T
Törölt tag 523
Guest
Én már ilyen komolyan nem akarok foglalkozni a politikával. Eddig sem érdekelt különösebben. Most már tudom, hogy mindegyik mindig hazudik, vagy csak akkor amikor nekem nem tetszik amit mond. Akkor eldönthetem magamban, hogy Biden hazudott-e amikor legyilkosozta Putyint, vagy amikor Putyin szerint összeszedett volt Biden. Így bármelyik lehet igaz vagy hazugság attól függ, hogy nekem melyik tetszik. És akár naponta gondolhatok teljesen mást bármelyik politikusról. Bezzeg régen ezekért a kijelentésekért már rég párbajozni hívták az embert. Elég gyorsan kiürülnének a parlamentek szerte a világbanKlasszikus vicc: Onnan lehet felismerni, hogy egy politikus hazudik, hogy mozog a szája.
Putyinnak nem stílusa legyilkosozni a tárgyaló partnerét. Amikor Biden lelketlen gyilkosnak nevezte őt, akkor is jó egészséget kívánt Bidennek. Az meg végképp nem stílusa, hogy a másik szomorú szellemi és fizikai állapotát emlegesse nyilvánosan. Mit érne el vele? Csak még több gyűlöletet. Jó lenne Oroszországnak, ha Bident hivatalosan is leváltaná az alelnöke? Aligha. Putyinnak nem az ellenségeskedés fokozása az érdeke, hanem annak hűtése. Tehát szépeket mond, ha úgy érzi, hogy ezzel bármit is javíthat a helyzeten, vagy legalább lassíthatja a helyzet romlását.
Ezen kívül Putyin is 68 éves. Valószínűleg megfordult a fejében, hogy ő is kerülhet még olyan állapotban, amilyenben most Biden van. Csak legfeljebb Putyin valószínűleg belátná, hogy ilyen állapotban nem alkalmas a vezetésre.
Biden állapotát pedig annyira sok nyilvános bizonyíték támasztja alá, hogy komoly kétségek nem lehetnek a valós helyzettel kapcsolatban.