Nem teljesen azt amit én.Miért? Én mit írtam?![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem teljesen azt amit én.Miért? Én mit írtam?![]()
Valószínűleg a drága papa is bőven kiskorú, mert különben azonnal lesittelték volna a 13 évessel folytatott viszony miatt.Nézzünk egy példát a csodálatos érzékenyítésre:
![]()
Támadják az interneten a tinimamit, aki 16 évesen már két gyermek anyja
Ava King a rosszindulatú kommentelők szerint nem való szülőnek. A fiatal szőkeség törékeny 13 éves volt, amikor először teherbe esett.velvet.hu
Tinimami.
Büszke édesanya.
Két csemetéje is van.
Sok a bíráló komment - biztos gonosz emberek, akik nem megértőek.
Namost ezt lefordítom magyarra: 13 éves korában felcsinálta egy nem éppen fehér ember. Ez amúgy pedofilia. Az emberek ki vannak akadva, hogy ezt a nyílvánvaló bűncselekényt így keni el az új kultúra.
Érdekes, mert az Egyesült Államokban a legszigorúbb a világon a beleegyezési korhatár, jellemzően 16-18 év között van. Pl. Kaliforniában még két 17 évesnek is tilos egymással szexelni (törvény szerint). Úgy látszik mivel interracial volt a dolog, ezért megérőnek kell lenni..Nézzünk egy példát a csodálatos érzékenyítésre:
![]()
Támadják az interneten a tinimamit, aki 16 évesen már két gyermek anyja
Ava King a rosszindulatú kommentelők szerint nem való szülőnek. A fiatal szőkeség törékeny 13 éves volt, amikor először teherbe esett.velvet.hu
Tinimami.
Büszke édesanya.
Két csemetéje is van.
Sok a bíráló komment - biztos gonosz emberek, akik nem megértőek.
Namost ezt lefordítom magyarra: 13 éves korában felcsinálta egy nem éppen fehér ember. Ez amúgy pedofilia. Az emberek ki vannak akadva, hogy ezt a nyílvánvaló bűncselekényt így keni el az új kultúra.
Bizonyára igazad van, csakhogy a sztori tálalási módja arra fókuszál, hogy összességében a totál meggondolatlan leányanyaság milyen nemes és hősies dolog. Direkt nem foglalkozik a cikk az apa személyével, nyitva hagyva a kérdést, hogy egykorú, vagy idősebb volt-e az illető.Valószínűleg a drága papa is bőven kiskorú, mert különben azonnal lesittelték volna a 13 évessel folytatott viszony miatt.
Nem jártál még Szabolcsban.Persze, megesik, hogy egy gyerek teherbe esik, de, hogy 16 éves kora előtt már kétszer is
Ó, szerintem nem olyan rossz ez a helyzet. Mármint persze hogy rossz, de én a velvet cikkét hangvételre enyhén pikirtnek érzem. Szerintem aki ezt itthon elolvassa, az erősen elcsóválja a fejét, és megjegyzi az orra alatt, hogy megérett a világ a gyehennára.Bizonyára igazad van, csakhogy a sztori tálalási módja arra fókuszál, hogy összességében a totál meggondolatlan leányanyaság milyen nemes és hősies dolog. Direkt nem foglalkozik a cikk az apa személyével, nyitva hagyva a kérdést, hogy egykorú, vagy idősebb volt-e az illető.
Minden esetre az egész sztori (eredeti, amerikai) elővezetése is mellőzi a felvilágosító jelleget, mi több, a történeten megütközőket próbálja meg bigott konzervatívnak beállítani.
Persze, megesik, hogy egy gyerek teherbe esik, de, hogy 16 éves kora előtt már kétszer is, az a környezete, szülei hibája is.
Ezekről nincs szó a cikkben.
Ez elég erdekes sztori!!"Havanna-szindróma" a berlini amerikai nagykövetségen is
Forrás: https://kuruc.info/r/4/232514/
Bennem felsejlett, hogy a sakktábla felállításának a része és nem valós esetek, csak az usa így von ki embereket adott célországokból, akik ki vagy ismét ki vannak jelölve a legyőzendő gonosz szerepére.Ez elég erdekes sztori!!
Kicsit túl tolod.Bennem felsejlett, hogy a sakktábla felállításának a része és nem valós esetek, csak az usa így von ki embereket adott célországokból, akik ki vagy ismét ki vannak jelölve a legyőzendő gonosz szerepére.
Nyilván itt nem Ő a főbohóc, hanem a stábja, abból minimum 1 ember aki kirakta, meg a másik akinek ellenőrizni kellett volna az előbbi hülyét.Nem olvasok vissza. Vótmá?
![]()
Kínos: Biden kirakta a netre, ahogy CIA-ügynökökkel tanácskozik - Neokohn
A kép hamarosan elterjedt az egész közösségi médiában, és sokan ostorozták miatta az amerikai elnököt, amiért leleplezte külföldi ügynökeit.neokohn.hu
![]()
Pedig tök jó kép volt. Végre valamit egyedül csinált. Erre ...Nyilván itt nem Ő a főbohóc, hanem a stábja, abból minimum 1 ember aki kirakta, meg a másik akinek ellenőrizni kellett volna az előbbi hülyét.
Nem tudom elhinni, hogy engedik egyedül bármit is csinálni. Mindegy, teljesen hülye volt a stábja, ha egyedül hagyták csinálni bármit az öreget, az is az Ő felelősségük.Pedig tök jó kép volt. Végre valamit egyedül csinált. Erre ...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..