Sosem értettem a Római Birodalom összeomlását. Most meg látom.MELLÉKKÖRÜLMÉNY
Igazából majdnem érdektelen ez a cikk (is), ám van benne egy figyelemreméltó mellékkörülmény.badog.blogstar.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sosem értettem a Római Birodalom összeomlását. Most meg látom.MELLÉKKÖRÜLMÉNY
Igazából majdnem érdektelen ez a cikk (is), ám van benne egy figyelemreméltó mellékkörülmény.badog.blogstar.hu
Nem értek hozzá, de nem lehetséges, hogy nem a zászlóégetésért kapta a börtönbüntetést, hanem a nem elhanyagolható mellékkörülményért, hogy a "táskájában két tár töltényt is találtak nála."? "Tarrio elismerte a bűnösségét mind a rongálásban, mind a nagy kapacitású lőszeradagoló eszköz birtoklásában, amit még Amerikában sem tarthatott volna magánál."Sosem értettem a Római Birodalom összeomlását. Most meg látom.
Nem értek hozzá, de nem lehetséges, hogy nem a zászlóégetésért kapta a börtönbüntetést, hanem a nem elhanyagolható mellékkörülményért, hogy a "táskájában két tár töltényt is találtak nála."? "Tarrio elismerte a bűnösségét mind a rongálásban, mind a nagy kapacitású lőszeradagoló eszköz birtoklásában, amit még Amerikában sem tarthatott volna magánál."
Én úgy olvasom, hogy a banya Szingapúrban van, és nem indul, mert Hanoiban van egészségügyi esemény.
Esetleg ott "kapták volna el" és kaptak egy fülest?Én úgy olvasom, hogy a banya Szingapúrban van, és nem indul, mert Hanoiban van egészségügyi esemény.
Trump elottig a magyar politikai arokasas es szembenallas messze rosszabb volt, mint ami itt volt valaha es ez nagyreszt Orbanek tudatos politikajanak volt koszonheto. Ellenkezoen ahhoz kepest, ahogy te gondolod, sokkal inkabb az ott bevalt legotvarosabb trukkoket hoztak ide.Hát... ez csak az én véleményem, de szerintem pénzzel nem lehet a gyülöletet megfordítani. Mert ha kielégited az igényét egy társadalmi csoportnak, akkor azonnal új igények keletkeznek és igy tovább.
Pluszban ami még ennél is jobban zavar ebben az az, hogy ezt a gyűlöld eszetlenül a másikat cuccot, szépen exportálták a "tanácsadóikon keresztül" a nyugati tipusú rendszerekbe. Igy ide is.
Persze mindíg éreztem, hogy az emberekben van ellenérzés a másik felé mikor megtudja, hogy ellentétes szavazó, de ilyen elképesztő gyülöletet még életemben soha nem tapasztaltam, mint manapság. Lassan mindenhol mindenki forrong mindenért.
Még tavalyi élményem volt egy ismerőssel söröztünk a városban csapódtak az emberek végén 8an lettünk, jött két amerikás magyar is, aki odakint nem is szavazó, mert nincs is allampolgársága egyiknek sem, nem voltak hajlandók kezetfogni, se egymás mellé ülni, aztán jött az anyazás, aztán a stigmák, te jobbikos, te fideszes, te párbeszédes nem hittem el ami történt. Aztán egy egyik Bp-i kerületben a kapitányhelyettes az ismerősöm, azt mondta annyi feljelentés érkezett a váltás utáni hónapokban, hogy nem volt idejük arra se, hogy a kukába elég gyorsan iktassák.
Ezen a pénz nem segít.
Az amcsi demokráciaexport következő lepésének a közbeszéd lecsavarása kell hogy legyen, mert ebből baj lesz azt érzem.
Trump elottig a magyar politikai arokasas es szembenallas messze rosszabb volt, mint ami itt volt valaha es ez nagyreszt Orbanek tudatos politikajanak volt koszonheto. Ellenkezoen ahhoz kepest, ahogy te gondolod, sokkal inkabb az ott bevalt legotvarosabb trukkoket hoztak ide.
FInkelstein (remelem, a pokolban rohad azota is) meg az undorito ugynokei 2008-tol (!) iranyitotta Orbanekat, ez a vegletekig szembenallas-kielezes az o talalmanya volt (nem tul meglepo: ugyanigy hasznaljak ki itt az ortodox zsidok a helyzetet itt is, osszeugrasztanak mindenkit, ok meg a zavarosban koverednek.) O mar Reagan kormanyzova valasztasakor is GOP kampanytag volt, egesz eleteben ilyesmi vergozos konzervativ kampanyokon dolgozott (mikozben komeleg volt, ugye az o brigadjuknal az elvek meg moralis alapok nem divatosak.)
Egy masik scumbag a "csapatban", Birnbaum talalta ki a Soros-elleni oruletet: https://www.buzzfeednews.com/articl...nspiracy-finkelstein-birnbaum-orban-netanyahu
Mire a Trump-fele kampany elindult, ok mar kesz receptet vettek elo, siman lemasoltak Finkelstein legundoritobb trukkjeit.
Volt erről egy ide is beidézett pontosabb felmérés még a választások előtt. A republikánusok 10%-a szavazott a demokrata jelölt ellen, míg a demeknél 50%(!) szavazott a démonizált republikánus ellen. Ebből tisztán látszik, hogy ki a gyűlölködő... Illetve ez veszélyes a rendszerre is, mert legitimizálja a tetteiket, úgy mint folyamatosan hazudni az ellenfélről (média), kirúgni a munkahelyéről a rep szavazókat, vagy a választásokon ügyeskedni (á, dehogy!), ilyesmik.Sajnos mind a két táborra igaz, hogy nem azért szavaz Bidenre mert jó, hanem mert gyülöli Trumpot, egy átlag trumpista nem azért szavaz mert Trump a legjobb, hanem mert gyülöli Bident.
Baromság!!!!!!!!!!!!Trump elottig a magyar politikai arokasas es szembenallas messze rosszabb volt, mint ami itt volt valaha es ez nagyreszt Orbanek tudatos politikajanak volt koszonheto. Ellenkezoen ahhoz kepest, ahogy te gondolod, sokkal inkabb az ott bevalt legotvarosabb trukkoket hoztak ide.
FInkelstein (remelem, a pokolban rohad azota is) meg az undorito ugynokei 2008-tol (!) iranyitotta Orbanekat, ez a vegletekig szembenallas-kielezes az o talalmanya volt (nem tul meglepo: ugyanigy hasznaljak ki itt az ortodox zsidok a helyzetet itt is, osszeugrasztanak mindenkit, ok meg a zavarosban koverednek.) O mar Reagan kormanyzova valasztasakor is GOP kampanytag volt, egesz eleteben ilyesmi vergozos konzervativ kampanyokon dolgozott (mikozben komeleg volt, ugye az o brigadjuknal az elvek meg moralis alapok nem divatosak.)
Egy masik scumbag a "csapatban", Birnbaum talalta ki a Soros-elleni oruletet: https://www.buzzfeednews.com/articl...nspiracy-finkelstein-birnbaum-orban-netanyahu
Mire a Trump-fele kampany elindult, ok mar kesz receptet vettek elo, siman lemasoltak Finkelstein legundoritobb trukkjeit.
Sok mindent lehet ra mondani, de a marxista az utolsó jelzőm lenne...
a drogok szetbasszak a tarsadalmukat. ezek a hajektalanok nagyobb resze drog vagy alko miatt kerult oda ahova.Nem néztem teljesen végig. De ez elszomorító.
Zombiland. Egyre több amcsi városról vannak ilyen videók.
Ez most a Cyberpunk második része? Tök jó lett a grafikája.
Komolyan...mi ez a cucc amitől meghajlanak? Ez az a fentamyl vagy mi? A legkeményebb, hogy nagyrésze fehér.
Komolyan...mi ez a cucc amitől meghajlanak? Ez az a fentamyl vagy mi? A legkeményebb, hogy nagyrésze fehér.
inkabb fenneknek adnak igazat.Talán vmi Met cucc,