A csak parancsot teljesítettem dolog Nürnberg óta nem nyerő.Mármint azok a szerencsétlen "texasiak"/"lovasok" mitől nem az "eszükről híresek" meg "nem az atomsebész" kategória?
Tényleg nem kötözködésből, de amennyire jól látom a jóemberek egyenruhát viselnek. Azaz nem jó kedvükből vannak ott, hanem pl. PARANCSOT TELJESÍTENEK. Ehhez kapják azokat a kincstári eszközöket amiket RENDSZERESÍTETTEK. Én személy szerint nem látok Náluk pl. se ostort vagy viperát ilyesmit (pl. NEM rendszeresített eszközök). No meg NEM is azt látjuk, hogy egy csapat "redneck" lasszózza meg karikással suhint ott néhányat az arrafelé kolbászolókra ...
Kicsit mellékes - a gyeplő meg az ostor között kb. egy univerzumnyi távolság van. Hidd el - azok tudják akik arrafelé vannak. Akik ilyesmin vitatkoznak az "elefántcsonttornyokbúl" lehet ezt nem érzik át illetve nem értik a lényeget.
Most kérdés. Azt ugye látjuk, hogy a - egyébként nem is rövid - "szépen kérős" részen túl vagyunk. Azt is láthatjuk, hogy a delikvensek fütyülnek, tojnak mindenre és mindenkire. Tehát a feladat: TELJESÍTSD A PARANCSOT. Old meg. Ez a feladat - a kifogásokra senki nem kíváncsi. Azon a szakaszon egy sem mehet be. Kapsz egy-két embert magad mellé és hajrá. Kezet egyikre se emelhetsz, mert különben Te mész a böribe. Csúnyán sem nézhetsz rájuk ...
Akkor a kérdés azok felé akik úgy gondolják, hogy több sütnivalójuk van - hogyan oldanád meg kizárólag a képeken is látható rendszeresített eszközökkel és a kamerák kereszttüzében?
Egyébként tegnap még pont azon gondolkodtam mennyire hiábavaló az egész és a határőröknek milyen lehet azzal a tudattal dolgozni, hogy teljesen értelmetlen amit csinálnak. Értem ez alatt, hogy valószínűleg még aznap, de legkésőbb másnap az egész brigádot berámolták. Lehet, hogy kicsit odébb, de ez nem lényeg.
Menj, nőj már fel, hagyd békén a hülyeségeiddel.