Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És igen nyomasztó. Bennem él a kétely, hogy igaz-e, vagy propaganda. Keresgettem is rá, de nyilván kinyomozhatatlan. Tegyük fel, hogy igaz: sztem főleg nem a faji ügyek a rémisztőek, hanem az a segélyezési-szociális rendszer, ami lényegében megvesztegeti a latinokat és feketéket. Klasszikus recept: nem tud velük mit kezdeni az állam, ezért tonnaszámra önti rájuk a pénzt, hogy maradjanak nyugton. Munkaerőként igazából nincs rájuk szükség, mert nincs ipar régóta. A bürokráciához vagy bizniszhez iskola kellene és valamilyen karriervágy. Szóval látszik egy szép nagy társadalmi réteg, ami egyre lejjebb csúszik a költségvetés pénzén.Olvastam már valamikor, tanulságos.
Woke a gyakorlatban.Csak egy hétköznapi éjszaka San Franciscóban
ertem en hogy mirol beszelsz, de ha egy gyerek kell hogy megvedjen egy orszagot...hat akor annak az orszagnak nem nagy jovoje van.
Ilyen dolgokat a felnoteknek kell elrendezniuk. Katonasagba sem a 17 eveseket visszik el.
Ez most tiltakozási hullám az ítélet miatt, vagy csak sima fosztogatás?Szegény nyomorgó hátrányos helyzetűek (lásd a szakadt kocsikat), fosztogatnak, hogy éhen ne haljanak. (Én ironizálok, de a kommentelők között van, aki kb. ezt adja elő nem szarkasztikusan.)
Már elolvastam a hozzászólás majdnem negyedét, mikor megláttam, hogy megint valaki 100 000 karakteres random facebook bejegyzését másoltad be
Ez most tiltakozási hullám az ítélet miatt, vagy csak sima fosztogatás?
Neo-Nazi Fight Clubs: How the Far-Right Uses MMA to Spread Hate
Right-wing extremists are harnessing the popularity of mixed martial arts to draw angry young men into their ideology, and train them for political violence.www.vice.com
A vehicle has ploughed into crowds at a Christmas parade in a town in Wisconsin, killing five people and injuring more than 40 adults and children, including some from dance troupes and marching bands.
A red sport SUV drove at speed into crowds in a “tragic incident” in Waukesha about 20 miles west of Milwaukee on Sunday afternoon, the town’s police chief, Dan Thompson, told a media conference on Sunday night.
Waukesha Christmas parade: five dead and 40 injured after car speeds into crowd in Wisconsin
Person of interest held after ‘horrifying’ incident in which SUV ploughed through street full of dance troupes, marching bands and onlookerswww.theguardian.com
nemtom. hivatalosan meg semmi.Egy fehérgyűlölő néger rapper lehet az elkövető, legalábbis állítólag.
sMár elolvastam a hozzászólás majdnem negyedét, mikor megláttam, hogy megint valaki 100 000 karakteres random facebook bejegyzését másoltad be
Igen szórakoztató valahol, hogy mindenki, aki mindennek lehordja Amerikát, szabályosan betegesen követi még a helyi bulvár- meg bűnügyi híreket is itt - amelyeket én ittenikent pl meg sem kapok, mert a news appom eleve kiszűri az ilyesmit, nemhogy elolvassam, pláne itt taglaljam...
Ez a "megutkozes" az elso, mondjuk 10-20 esetben meg talan-talan elmegy - mar az is erosen rohejes magyarazatnak -, de mondjuk a tobbszazadik ilyesmit is postolgatni, magyarazni stb, arra mar nagyon nem magyarazat az "annyira utalom es megutkozom, hogy keptelen vagyok massal foglalkozni"...Igen, tudjuk hogy ez ott a mindennapok része. Csak itt mucsán a helyi redneck -ek között ütheti fel a fejét némi megütközés hasonló hírek hallatán. Hiszen néhány Sadiq Khan klasszikus örökzöldet idézve alább nincs itt semmi látni való, minden a legnagyobb rendben - lehet oszolni ...
- "a terrortámadás a nagyvárosok életének része."
- "A szombat esti elkövetők nem külföldről jöttek Nagy-Britanniába, hanem már integrálódott személyek voltak." (ezt nyilván le lehet fordítani vasárnap délutánra meg USA -ra, de nem ez a lényeg ...)