Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az amerikai háztartások vagyonának eloszlása:Micsoda sz@rfészek egy ország:
Szegény srácnak nem tűnt fel, hogy a barátnője nem 22 hanem 48...ez felvet kérdéseketOnly in...
Mom, 48, stole daughter’s identity to start college, date young guys
A Missouri mama is facing jail time after she admitted to stealing her estranged daughter’s identity in order to secure student loans, enroll in college — and pursue her sexy co-ed fanta…nypost.com
Kretének. Jó sokan megálltak segíteni...Ezeket a kreténeket nézzétek meg!
Bocsi, de autopalyan nem allsz meg segiteni, mert te is csak az aldozatok szamat fogod emelni. Sot, az autoban tartozkodoknak is a leheto leghamarabb el kellene hagynia a kocsit es az uttestet is.Kretének. Jó sokan megálltak segíteni...
Már megint?Amerika ki is vonul Irakból, meg nem is
Kuruc.info - Amerika ki is vonul Irakból, meg nem is
Nahát, a magasságos mandiner Ron Paul írást közöl! Egy minarchista/libertárius politikusét? Mivé lesz a világ!Biden demokráciacsúcsa egy vicc
Mandiner
mandiner.hu
A mandiner a vélemény rovatban mindenkitől tesz be idezeteket oldalfüggetlenül. Balos portálokon ilyet még nem láttam. Max. egyből mellékelnek vmi gúnyos kommentet mellé, nehogy elgondolkodjon vmon a törzsolvasó.Nahát, a magasságos mandiner Ron Paul írást közöl! Egy minarchista/libertárius politikusét? Mivé lesz a világ!
Hát, bocsánat, de én megálltam volna egy elakadásjelzővel. Inkább az a szégyen, hogy a végén már 3 kocsi volt ott megörve, bennük talán súlyos sérültekkel, aztán elmentek mellettük. Az autóban lévő sérülteket meg valakinek ki kellett volna menteni....Bocsi, de autopalyan nem allsz meg segiteni, mert te is csak az aldozatok szamat fogod emelni. Sot, az autoban tartozkodoknak is a leheto leghamarabb el kellene hagynia a kocsit es az uttestet is.
Én csak örülök, ha magyarul jelenik meg bármi Ron Paul-tól. Hátha lesz 1-2 ember aki utánaolvas, hogy ő kicsoda és mit tett le eddig az asztalra.A mandiner a vélemény rovatban mindenkitől tesz be idezeteket oldalfüggetlenül. Balos portálokon ilyet még nem láttam. Max. egyből mellékelnek vmi gúnyos kommentet mellé, nehogy elgondolkodjon vmon a törzsolvasó.
Villogtatod az elakadásjelzőt, elkezdesz fényorgonázni a féklámpával, lassítasz. Aztán aki ott állt kamerázni, körözhetett volna a lámpával, hogy eksön van. A szemjövők reflektorral szintén tudtak volna jelezni.Bocsi, de autopalyan nem allsz meg segiteni, mert te is csak az aldozatok szamat fogod emelni. Sot, az autoban tartozkodoknak is a leheto leghamarabb el kellene hagynia a kocsit es az uttestet is.
Vészjelzőt minimum bekapcsol, ha ambiciósabb, akkor háromszöget is kirak. Sokat el lehetett volna kerűlni ebből a dodzsemből.Ezeket a kreténeket nézzétek meg!
Azért gáz, ha tompitott reflektorral mész a bal sávon 120al,aztán hirtelen előtted egy kivilágitatlan balesetes kocsi. De a kamerázó valóban tehetett volna valamit (de a korlát mögül...)Villogtatod az elakadásjelzőt, elkezdesz fényorgonázni a féklámpával, lassítasz. Aztán aki ott állt kamerázni, körözhetett volna a lámpával, hogy eksön van. A szemjövők reflektorral szintén tudtak volna jelezni.
Csak akarat kérdése. Mondjuk az is érdekes, hogy egyre több balesetnél látok Németországban fáklyát, de ezek szerint USA-ban a nagy fegyverbarát proppereknél inkább csak a Colt van a kesztyűtartóban, de ilyen nincs.
Én csak örülök, ha magyarul jelenik meg bármi Ron Paul-tól. Hátha lesz 1-2 ember aki utánaolvas, hogy ő kicsoda és mit tett le eddig az asztalra.
Aztán aki ott állt kamerázni, körözhetett volna a lámpával,
Ha jól láttam a kamerázó egy lápával világította a roncsokat. Innentől hülyének kellett lenni, hogy valaki belemenjen.De a kamerázó valóban tehetett volna valamit