Idióta. Hálát adhat az égnek ha nem vágták le a karját utólag...biztos meg akarta simikézni mert az fenszi
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Idióta. Hálát adhat az égnek ha nem vágták le a karját utólag...biztos meg akarta simikézni mert az fenszi
a k..a anyjába annak a faszkalapnak a kezét kellett volna lecsonkolni, nem szerencsétlen állatot lelőni
Én inkább köztes megoldást választanák. Figyelmeztető lövés. Ilyen közelről akkora hang és fény tutira elijeszti, csak az a kérdés hogy viszi-e a kezét magával.a k..a anyjába annak a faszkalapnak a kezét kellett volna lecsonkolni, nem szerencsétlen állatot lelőni
le is lehetett volna fújni szerintem...Én inkább köztes megoldást választanák. Figyelmeztető lövés. Ilyen közelről akkora hang és fény tutira elijeszti, csak az a kérdés hogy viszi-e a kezét magával.
Egy próbát megért volna. Nem volt náluk NL fegyó, úgy meg pláne.Én inkább köztes megoldást választanák. Figyelmeztető lövés. Ilyen közelről akkora hang és fény tutira elijeszti, csak az a kérdés hogy viszi-e a kezét magával.
Trump megcsinálta: februárban indítják az új közösségi oldalt
Donald Trump nevével hirdetett Truth Social nevű közösségi oldal február 21-én fog élesedni, derült ki az App Store-ba feltöltött engedélyeztetési információkból, írja a Verge.A lap szerint az ot...www.vadhajtasok.hu
Szigorúan a szólás és véleményszabadság valamint a demokrácia nevében!Majd letiltják ezt is az app store-okból.
Ez mi???
Jimmy Carter a felkelés évfordulóján szörnyű figyelmeztetést adott ki: "Nagyszerű nemzetünk egy kiszélesedő szakadék szélén áll"
Jimmy Carter pens dire warning at insurrection anniversary: "Our great nation teeters on the brink of a widening abyss"
"Americans must set aside differences and work together before it is too late," the 97-year-old former president wrote in an op-ed.www.cbsnews.com