Valaki nemrég kifejtette, hogy a reáltudományokban nincs jelen a wokeizmus, hát.... ellenpélda azért akad bőven, például:
Your money pays for incoherent, anti-white mush.
www.amren.com
1. Nem, en irtam azt, hogy azokban sokkal-sokkal nehezebb ilyesmit egyaltalan elultetni, mert 2x2=4 es nem csak akkor, ha fekete-kinai keverek es transzfarku a tanar.
2. A szoban forgo kiadvany, az AR bloggere allitasa elleneben,
nem physics review journal, hanem, ahogyan a neveben is benne van, a fizika
tanitasrol szolo kutatasokat, anyagokat kozol ti. Physical Review
Physics Education Research
3. Az APSnek egy tucat komoly, nagyon is vilaghiru kiadvanya van, mind fizika temajaban, de szigoruan tematikus alapon szerkesztve:
https://journals.aps.org/about
Sulyanak megfeleloen ez a P.R. Physics Education Research cimu az oldalon
legalul foglal helyet (nekem 5K mellett is scrolloznom kellett hozza.)
Hogy adnak az ilyen sotetsegekre ra penzt, nos, az elkerulhetetlen, ebbol el az a sok woke parazita, aki maskulonben semmire es senkinek nem jo.
Jelen esetben amugy nem is woke szerzokrol van szo, hanem inkabb lelkes keresztenyekrol, a feher no, aki ugyan bevallottan tokhulye a temahoz, de mint disabled person nagyon is erti az elnyomast
a (metodista) Seattle Pacific Unin tanit - a USNWR ranking szerint 219. a ~400 egyetembol... hat, igy mar ertem, miert nem hallottam roluk eletemben...
A masik, fekete szerzo meg a Seattle Presbyterynel vmi kozossegi akarmi director, o ugye eleve 'logikusan'
szuletett szakertoje a temanak, o valami lelkes presbiterianus egyhazi busybody. Ha megnezed, a nonek PhDje van, mig az utobbi fekete tarsszerzo eleteben nem tudott volna egy szabalyos scientific papert megirni, mert semmifele tudomanyos fokozata nincs - ergo ez a fekete otlete volt, amit a szegeny fogyatekos feher prof asszony felkarolt es igy megirtak "egyutt"... ha ok systemic racism azonositanak a fizikatanitasban, hat legyen. Nagy az Isten allatkertje, masreszt ki tudja, lehet, egyszer valahol, valakinek, attetelesen tenyleg segiteni fog valamiben ez is.
A tanulmany egyebkent klasszikus vicckategoria; a blogban idezettek harsany rohogesre keszteto okorsegek, erdemes beleolvasni.