A B-1000 kibernetikus organizmus hazatért Japánból.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kicsit aggódtam, hogy előkerül valahonnan egy Boston Dynamics-os, védőszemüveges, hokiütős manusz!A B-1000 kibernetikus organizmus hazatért Japánból.
Tiszta biden mozgása van.Kicsit aggódtam, hogy előkerül valahonnan egy Boston Dynamics-os, védőszemüveges, hokiütős manusz!
Mert akkor ott valami frenetikus show kerekedett volna!
Wow! Új chip? Nem esett el, nem fogott kezet a halott Zsaluzsnijjal, megtalálta elsőre a bejáratot. A gyerekeket azért bizti ami bizti eldugták, simogatás, puszi nem volt látható. De ebbe is kellene némi olaj, mint a Funes-féle csendőr és a földönkívüliekes fazonba, mert idáig hallottam, hogy még mindig nyikorog menet közben ...A B-1000 kibernetikus organizmus hazatért Japánból.
A kanadaiak miért viszik túlzásba a politikai korrektséget ?
"Most" odáig jutottak, az Airsoft-ot is betiltják. Csak minek, mire jók az ilyesfajta lépéseik, cselekedeteik ?
A B-1000 kibernetikus organizmus hazatért Japánból.
Mi már '75ben megcsináltuk!Kicsit aggódtam, hogy előkerül valahonnan egy Boston Dynamics-os, védőszemüveges, hokiütős manusz!
Jó a mozgása Emlékeztet ez engem Brezsnyev elvtársra amikor már annyira a végét járta, hogy kb távirányítóval irányították a KGB székházából.A B-1000 kibernetikus organizmus hazatért Japánból.
Whatever it takes...Már majdnem biztos: csődbe megy Amerika
Lehet, hogy az állami dolgozók fizetését sem tudják kifizetni.index.hu
Ez kb olyan mint az olaj 20 éven belül elfogy, a linux éve, a 20 év múlva fúzió és az új forradalmi akutech. minden évben bejelentődik, de sose lesz belőle semmi.Már majdnem biztos: csődbe megy Amerika
Évente majdnem csődbe megy...Már majdnem biztos: csődbe megy Amerika
Térjünk rá vissza két-három hét múlva.Már majdnem biztos: csődbe megy Amerika
ez csak az állami alkalmazottakra vonatkozik. ott meg nem hatjameg az alkalmazottakat max 3-4 hónap és egyben megkapják az egészet prémiummal megtűzve mint a sütin a cseresznyeTérjünk rá vissza két-három hét múlva.
Nem nekem kell mondani (persze akinek feszített volt a költségvetése mondjuk lakáshitel miatt, annak nem lesz azért őszinte a mosolya).ez csak az állami alkalmazottakra vonatkozik. ott meg nem hatjameg az alkalmazottakat max 3-4 hónap és egyben megkapják az egészet prémiummal megtűzve mint a sütin a cseresznye
Vagyis kb mindenkinek. Azért érdekes előválasztás/választás lesz a következő, hogy Bidé alatt lehúzzák, még ideiglenesen is a rolót ...Nem nekem kell mondani (persze akinek feszített volt a költségvetése mondjuk lakáshitel miatt, annak nem lesz azért őszinte a mosolya).