[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Miskolci Ogre

Well-Known Member
2019. december 21.
7 604
26 455
113
New York ....
A "vásárló" elfelejtette a Fa testápolót a nagy sietségben, a segítőkész dolgozók viszont figyelmesek voltak .... :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ez de csuda szíp vót még a magamfajta műkedvelő is megelégedéssel csettint egyet ! Ilyen szépen botozni csak az indiaiak tudnak ! LOL

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 479
58 956
113
New York ....
A "vásárló" elfelejtette a Fa testápolót a nagy sietségben, a segítőkész dolgozók viszont figyelmesek voltak .... :)

Folytatás.

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 676
14 008
113
Anno simán elmentem helyekre, Brooklinban mondjuk a fű tömény szaga a nyílt utcán már túlzás volt és Bronxból elég volt amíg keresztűl mentem rajta busszal, de kedvemre járkáltam New Yorkban meg más városokban anélkül, hogy a közbiztonságon agyaltam volna vagy valami buzivonulásba botoljak. Most ami átjön, hogy csak erről szól nekik minden, s aki nem áll be azt kicsinálják.
A fuszag egy eve (miota legalis) szo szerint atrocious, tenyleg mindehol ott van, raadasul ocsmanyabb, mint valaha – bar ez utobbi lehet, hogy a covid miatt egy evre szinte megsemmisult szaglasom utolagos hatasa, azaz meg mindig tanulja az agyam ujra a szagokat (pl a hagyma mar nem iszonyat okadek illatu, de meg mindig egy furcsa illat, nem az a gyerekkorodbol stb jo kajalasok emlekehez kotodo pozitiv illat).
Hajlektalan is van meg, de Manhattan inkabb a deli allamokbol pofatlanul felbuszoztatott migransokkal van tele; ma olvastam, hogy elkezdik oket a csaladi, uszodas kozparkokba (!) telepiteni, ahova a gyerekkel mesz le furdeni par orara hetvegen...
Viszont az a fajta utcai orjonges, ami a GF-tuntesek idejen, a jarvany alatt ment, amikor beled kotottek delutan Manhattan kellos kozepen, a Union Square avagy a 34th kornyeken, na az azert megszunt a jarvany utan, meg tavaly eltuntettek az utcan drogozo elmebetegeket is.

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 676
14 008
113
Folytatás.

Ez valami Seven Eleven vagy ilyesmi chain? Tele van kameraval, bar azok gyakran a legrosszabb pillanatban "elromollanak" ugye.
Nekem ugy hangzik, hogy a fekete pultos erezte, hogy ha meg tovabb cirkuszol a tolvaj fekete, most mar aldozatkent szerepelve, ha nem lep le nagyon gyorsan, akkor az arabok (akik nagyon sunyik tudnak lenni) krealnak valami kamu ugyet - "he has a gun" mar elhangzik - es tenyleg aldozatot csinalnak belole (=kinyirjak), aztan o lesz ott egyedul tanunak, hogy nem ugy tortent, ahogyan azok alliltjak... nem veletlenul o rangatta ki es qrta ki nagyon sebesen.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 100
50 398
113
Hajlektalan is van meg, de Manhattan inkabb a deli allamokbol pofatlanul felbuszoztatott migransokkal van tele; ma olvastam, hogy elkezdik oket a csaladi, uszodas kozparkokba (!) telepiteni, ahova a gyerekkel mesz le furdeni par orara hetvegen...
New York ún. sanctuary city, vagy nem?

Szerk: utánanéztem, az

• Tetszik
Reactions: enzo

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 792
37 492
113

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 792
37 492
113
Ez valami Seven Eleven vagy ilyesmi chain? Tele van kameraval, bar azok gyakran a legrosszabb pillanatban "elromollanak" ugye.
Nekem ugy hangzik, hogy a fekete pultos erezte, hogy ha meg tovabb cirkuszol a tolvaj fekete, most mar aldozatkent szerepelve, ha nem lep le nagyon gyorsan, akkor az arabok (akik nagyon sunyik tudnak lenni) krealnak valami kamu ugyet - "he has a gun" mar elhangzik - es tenyleg aldozatot csinalnak belole (=kinyirjak), aztan o lesz ott egyedul tanunak, hogy nem ugy tortent, ahogyan azok alliltjak... nem veletlenul o rangatta ki es qrta ki nagyon sebesen.

Ott álltak a haverjai a bót előtt, de lehet, hogy a pultos is benne volt eleve a balhéban, aztán kimenekítette a bráderét, mielőtt nagyobb bajba kerül.
A boltosok szerintem indiaiak, a turbános szikhnek tűnik.
Valami volt a farzsebében, kés vagy pisztoly. Az elején ki is húzta aztán visszadugta.

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 676
14 008
113
Ott álltak a haverjai a bót előtt, de lehet, hogy a pultos is benne volt eleve a balhéban, aztán kimenekítette a bráderét, mielőtt nagyobb bajba kerül.
A boltosok szerintem indiaiak, a turbános szikhnek tűnik.
Valami volt a farzsebében, kés vagy pisztoly. Az elején ki is húzta aztán visszadugta.
Meh, ennyire nem neztem meg. A bolt elott meg a szokasos homiek alltak, nem feltetlenul a haverjai. Ezek a hajlektalanok altalaban total elmeroggyantak, a legtobb teljesen drogfuggo, felallati sorban, gondolkodni sem tud.
A pultos nem volt senkije (o kezdte el venni az egeszet, ne feledd), szerintem csak megijedt, hogy kinyirjak, es akkor o is bajba kerul.

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 940
20 415
113
Nyilván vitatják a hitelminősítőt, hiszen róluk van szó :D Persze ha más országról lenne szó fel sem merülne, hogy elavult az értékelési módszerük :D

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
5 358
14 196
113

• Imádom
Reactions: cirqle

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 676
14 008
113
Ja, hirekben olvastam nemregen. Ez valami online streamer miatt volt, ez a sok sotet idiota elhitte, hogy a fekete online "sztar" Playstationoket fog osztani... :D :D :D Ezt a sok szerencsetlent, elkepeszto. :D
A fickot meg le is tartoztattak, aztan ma hajnalig benn volt egy kapitanysagon - mondjuk a manhattani central booking (=gyujtofogda) pentek ejjeli "elmenyet" meguszta, csak a keruleti fogdan volt, es csak desk appearance ticketet kapott, de azon is misdemeanor Class A charge van, lazadas szitasa miatt... szerintem majd a biro elengedi.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 479
58 956
113
Tetszik,hogy ez azért mégsem az elmaradott, ázsiai hordákkal történik,a botoxos,kgb-s törpe országában,itt azért van méltóság az emberekben,mind művelt,fegyelmezett ember,mégiscsak itt élnek az elitek elitjei,a maradék világban csak végtelenül műveletlen,összefüggéstelen ,értelmezhetetlen zagyvaságokat írogató hülyék élnek,ideje megpuccsolni,lebombázni mindet.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 879
32 280
113
Tetszik,hogy ez azért mégsem az elmaradott, ázsiai hordákkal történik,a botoxos,kgb-s törpe országában,itt azért van méltóság az emberekben,mind művelt,fegyelmezett ember,mégiscsak itt élnek az elitek elitjei,a maradék világban csak végtelenül műveletlen,összefüggéstelen ,értelmezhetetlen zagyvaságokat írogató hülyék élnek,ideje megpuccsolni,lebombázni mindet.

Majmok bolygója.
Nekem az a furcsa, hogy az USA-ban, ami mindenben a legfaszább, leggazadagabb, legügyesebb, legjobb, leg leg leg, tömegek verik szarrá egymást egy párszáz dolláros játékért. Míg itt a vadkeleten is elég elérhető egy PS és XBOX annak aki akar egyet.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 479
58 956
113
Majmok bolygója.
Nekem az a furcsa, hogy az USA-ban, ami mindenben a legfaszább, leggazadagabb, legügyesebb, legjobb, leg leg leg, tömegek verik szarrá egymást egy párszáz dolláros játékért. Míg itt a vadkeleten is elég elérhető egy PS és XBOX annak aki akar egyet.

Lehet, hogy ez csak Orosz gyezinformácja, és ez Moszkvában történt.....:rolleyes:

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 676
14 008
113

Hat a botoxos torpenel agyonvernek es lecsuknak 15-20 evre már akkor is, ha egyáltalán tuntetni mersz.
Persze ez a rendmanias diktatúra-hivoknek hatalmas előny, már várom, mikor koltozik az azsiai orosz rendszer területére barmelyikotok, es milyen gyorsan koltozik utana vissza haza..