Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A vonatkisiklás az új amcsi nemzeti sport? Mert mostanában elég sokszor volt.
Magyarországon is. Lehet csak nem tartják karban rendesen a pályákat.A vonatkisiklás az új amcsi nemzeti sport? Mert mostanában elég sokszor volt.
Erről még egy HBO-s minis sorozat is készült pár éve. Egész jó volt.Hallelujah! Talan megsem ussza meg az egesz oxycontinos, szandekos fuggosegen milliardokat kereso Sackler family.
Ezek az amerikaban szuletett ortodox zsidok bevandorlo lengyel, pontosabban galiciai ortodoxnak mondjak a hatteruket, de meg ez sem igaz, a nevuk egyertelmuen a szeklerekre, azaz szekelyekre hajaz, es korabban egyertelmuen "mai ukran" teruletre tettek az eredetuket, azaz szinte biztosan nem lengyel zsidok, hanem a Monarchia teruleterol erkezhettek a szazadfordulo elott bevandorlo nagyszulok. (Emlekeztetoul, 1780 korul tettek kotelezove nekik a csaladnevek felvetele, eloszor a Monarchiaban, aztan a nemeteknel, majd a cari orosz teruleteken is.)
A FT csinalt egy remek oknyomoz sorozatot par eve, itt is volt linkelve, valami egeszen elkepesztoan aljas, szemet, gatlastalan modon operaltak ezek a Sacklerek. Szandekosan osszevissza hazudoztak a hatasrol ill a fugges eselyeirol, minden orvosnak iszonyat jutalekot adtak, ha felirja, majd amikor mar milliok lettek fuggove es szazezres szamban haltak meg evente opioid-fuggok, akkor meg volt pofajuk eloallni egy "ellenszerrel"...
Supreme Court Blocks Purdue Pharma’s $6 Billion Sackler Opioid Settlement
Justices will examine if bankruptcy courts can force claimants to sign away their legal rights in a settlement.www.wsj.com
En siman becsuknak az osszes gnome ortodoxokot, a csaladot meg foldonfutova tennem, az faj nekik a legjobban, ha publikusan elveszed mindenuket, es mehetnek segelyre, mert 70 felett mar senki nem veszi fel oket sehova.
Igazi parazitak, tobb kart okoztak a tarsadalomnak, mint egy sor haboru egyutt, kozben milliardokat keresve.
baz megyében és egyébb helyeken nincsnek ilyen szar mellékvonalak mint arra fő vonalakA vonatkisiklás az új amcsi nemzeti sport? Mert mostanában elég sokszor volt.
Ugyan dehogy. Ezek mind vilagvegi helyeken történnek, a fovonalak - mondjuk ahol az Acela megy a Northeast Corridor mentén - teljesen normálisak. Mondjuk sehol nincs a normál európai vonatok szinvonalahoz, de tiszta, pontos stb. Azaz a MÁV most már bőven elmarad tőle.baz megyében és egyébb helyeken nincsnek ilyen szar mellékvonalak mint arra fő vonalak
A legjobb a Dopesick volt, de én eleve nagyon szeretem Michael Keatont, szóval elfogult vagyok.Erről még egy HBO-s minis sorozat is készült pár éve. Egész jó volt.
Dopesick! Az volt az amit láttam.A legjobb a Dopesick volt, de én eleve nagyon szeretem Michael Keatont, szóval elfogult vagyok.
Netflixen most jön egy új:
The True Story Behind Netflix's Painkiller
The new drama series uncovers the origins of the opioid crisistime.com
Amúgy rengeteg készült a témában mostanában:
Fenn is van az uj netflixes sorozat, a Painkiller, elinditottam - hat, igy reggelre eleg durvan indul, jo lesz ez (Matthew Broderick a gonosz fozsido, Richard Sackler)...Dopesick! Az volt az amit láttam.
Magyarországon is. Lehet csak nem tartják karban rendesen a pályákat.
Opinion | A Not-So-Special Counsel for Hunter Biden
Merrick Garland belly flops again into the 2024 election campaign.www.wsj.com
The whistleblowers claim Mr. Weiss failed to follow the trail of foreign money that flowed to Hunter.
Megint erzed a luktetest, nem birsz magaddal? Szerintem tanulj meg angolul... avagy persze jelents fel valkit, az mindig megnyugtat.Undorító náci-komcsi házmestertempó, te meg ennek tapsolsz.