Szerintem a yenkik is úgy jártak mint mi,hogy trump is csak bidenhez képest jobb,ahogy nálunk is Viktorék csak fletóékhoz képest jók.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Engem az nem érdekel, h velük mi lesz, nekünk Trump jobb.Szerintem a yenkik is úgy jártak mint mi,hogy trump is csak bidenhez képest jobb,ahogy nálunk is Viktorék csak fletóékhoz képest jók.
Mondj egy olyan országot, ahol az utóbbi időben a jó és a rossz között tudtak választani. Általában a két rossz közül a kisebbet kell megtalálni sajnos.Szerintem a yenkik is úgy jártak mint mi,hogy trump is csak bidenhez képest jobb,ahogy nálunk is Viktorék csak fletóékhoz képest jók.
Trump biztosan jobb, de az előző körben sem tette tönkre magát Magyarország támogatásában, pedig Viktorék előre őt támogatták, mégis nem volt odahívva míg a román elnök igen.Engem az nem érdekel, h velük mi lesz, nekünk Trump jobb.
A román sem volt odahívva, hanem fizetett a belépőjegyért. Komolyan.Mondj egy olyan országot, ahol az utóbbi időben a jó és a rossz között tudtak választani. Általában a két rossz közül a kisebbet kell megtalálni sajnos.
Trump biztosan jobb, de az előző körben sem tette tönkre magát Magyarország támogatásában, pedig Viktorék előre őt támogatták, mégis nem volt odahívva míg a román elnök igen.
Mondj egy olyan országot, ahol az utóbbi időben a jó és a rossz között tudtak választani. Általában a két rossz közül a kisebbet kell megtalálni sajnos.
Trump biztosan jobb, de az előző körben sem tette tönkre magát Magyarország támogatásában, pedig Viktorék előre őt támogatták, mégis nem volt odahívva míg a román elnök igen.
Eltérő kultúra, mint nálunk. Itt is szégyen, hogy nem segít senki, mint nálunk....
Egyik nap ugyanezt láttam, csak cigányokkal. Náluk ez a normális, segítségnyújtásnak semmi értelmét nem láttam, egyrészt mert semmi közöm hozzájuk, másrészt meg hasonló esetben volt már, hogy a bántalmazott cigány nő a bántalmazója mellé állt, és a kanjával együtt püfölték a szerencsétlen segítséget nyújtót. Ahogy az állatvilágban, így náluk sem érdemes beavatkozni.
Ez a dog-faced pony soldier vicces akar lenni, de sosem sikerült annak, nem értem, miért erőlteti, pláne idegen országban...Biden: "Én itt csak a parancsaimat követem"
"Jó estét, Vietnám!" - megint az összevissza beszélő Joe Bidenen röhög az egész világ
Joe Biden amerikai elnök vasárnap este sajtótájékoztatót tartott a vietnámi Hanoiban, ahol ismét borzalmasan zavarodottnak tűnt, zagyvaságokat beszélt. A kínos jelenetsor úgy zárult, hogy az elnö...www.vadhajtasok.hu
Nekem inkàbb mulattnak tûnnek, nem fehérnek.A videóban fehér nőket vernek.
A C belügyek esetén, meg igazad van.
Igaz, de kb annyi az esélye, mint hógolyónak a vulkán mélyén.
Mondjuk itt a twat az aki retardalt, mert lovese nincs az amerikai popkultúrárol, de legalább magabiztos, nagy arccal hirdeti ezt... igazi afrikai, fogalmatlan és nagyhangú, hiába költözött DCbe.
Retardalt balfasz vol. 2.
Dehogy igaz. Idióták írnak ezekre a helyekre, még a legegyszerűbb jogi kifejezésekkel sincsenek tisztában.Igaz, de kb annyi az esélye, mint hógolyónak a vulkán mélyén.