Fiatalkorut nem lehet sehol kivegezni. Ami egyebkent helyes is, akarmilyen allat is.Arizonaban gondolom ezert villamosszék vagy kötél jár visszaesőként.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Fiatalkorut nem lehet sehol kivegezni. Ami egyebkent helyes is, akarmilyen allat is.Arizonaban gondolom ezert villamosszék vagy kötél jár visszaesőként.
Visszaesőként én kivégezném. Azt látjuk nála a rehabilitáció nem használt. 18 éves minimum 2 gyilkosság.Fiatalkorut nem lehet sehol kivegezni. Ami egyebkent helyes is, akarmilyen allat is.
Mondom, jo sansszal nem o kovette el egyiket sem, ha egyaltalan mar volt elitelve ilyenert. Nem lattam linket, csak legbol kapott allitasokat egyelore. Egy 18 eves Amerikaban kiskoru.Visszaesőként én kivégezném. Azt látjuk nála a rehabilitáció nem használt. 18 éves minimum 2 gyilkosság.
A Pentagonhoz legközelebb eső (az ottani irodisták által sűrűn használt) Domino’s hirtelen komoly forgalomnövekedést tapasztalt, a “túlórás” idősávban.Itt mit kell nezni?
Te tenyleg elhiszed, hogy ez a legkozelebbi? Plane, hogy nincs masik 10-15 a kornyeken?A Pentagonhoz legközelebb eső (az ottani irodisták által sűrűn használt) Domino’s hirtelen komoly forgalomnövekedést tapasztalt, a “túlórás” idősávban.
Nem helyes, hanem botrány. Egyetlen igazságos állapot van csak, minden kifogástól (életkor, elmeállapot, stb) függetlenül:Fiatalkorut nem lehet sehol kivegezni. Ami egyebkent helyes is, akarmilyen allat is.
18 éves ,már ölt embert és szabadlábon volt?
Döbbenetes: meggyilkolták Bagdy Emőke fiát
Az 53 éves teológust a pszichológus állítása szerint nyereségvágyból gyilkolták meg, az elkövető egy 18 éves afroamerikai férfi, aki két hete volt szabadlábonwww.magyarhirlap.hu
Eddig 22 (!) halott, meg kergetik - legfrissebb:
Manhunt Under Way in Maine After Shooter Kills 18 People, Injures 13
Residents in Lewiston, Maine, and surrounding areas were under shelter-in-place orders as authorities search for Robert Card, the sole person of interest following shootings at two locations on Wednesday. Photo: Ashley L. Conti for The Wall Street Journalwww.wsj.com
Magyarul (kevesbe friss):
Tömeggyilkosság Lewistonban, keresik az elkövetőt
Legalább 22 ember meghalt, és 50-60 megsebesült.index.hu
Van fegyvere =/= Tudja is használniAzt írják sokaknak van fegyvere Maine-ben, nem volt senki, aki viszonozza a tüzet?
Nekem az tűnt fel, hogy az index cikk következő félmondata kb úgy hangzik, hogy mégis itt a legkisebb a bűnözési ráta. Ezek szerint nincs egyenes összefüggés aközött, hogy sok a flinta otthon, meg hogy sok a bűnöző. Érdekes, hogy írásba adják az egyértelműtAzt írják sokaknak van fegyvere Maine-ben, nem volt senki, aki viszonozza a tüzet?
Nekem az tűnt fel, hogy az index cikk következő félmondata kb úgy hangzik, hogy mégis itt a legkisebb a bűnözési ráta. Ezek szerint nincs egyenes összefüggés aközött, hogy sok a flinta otthon, meg hogy sok a bűnöző. Érdekes, hogy írásba adják az egyértelműt
Mentális problémás lofegyver oktato.Eddig 22 (!) halott, meg kergetik - legfrissebb:
Manhunt Under Way in Maine After Shooter Kills 18 People, Injures 13
Residents in Lewiston, Maine, and surrounding areas were under shelter-in-place orders as authorities search for Robert Card, the sole person of interest following shootings at two locations on Wednesday. Photo: Ashley L. Conti for The Wall Street Journalwww.wsj.com
Magyarul (kevesbe friss):
Tömeggyilkosság Lewistonban, keresik az elkövetőt
Legalább 22 ember meghalt, és 50-60 megsebesült.index.hu
Nekem az tűnt fel, hogy az index cikk következő félmondata kb úgy hangzik, hogy mégis itt a legkisebb a bűnözési ráta. Ezek szerint nincs egyenes összefüggés aközött, hogy sok a flinta otthon, meg hogy sok a bűnöző. Érdekes, hogy írásba adják az egyértelműt
Hát, ME az egyik legfeherebb állam...van egy törött evőpálcám rá, hogy "fehér felsőbbrendű, rasszista, ántiszémítya, Trump-szavazó, altright-os" lesz az illető.
Szerintem Hókuszputler fizette le.Hát, ME az egyik legfeherebb állam...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..