Kamala meg túl ismert és utált, Kennedytől fosnak még a demek is, hogy tényleg rendet baszna, az öreg kommancs Bernie-t nem akarják a demokrata pénzemberek, mert komolyan gondolná a szocializmust, más meg NINCS, Trumpot csak nem támogathatják !Ő az igazi elnök most is, legalábbis a külpolitikát illetően (ahogy Kissinger is kezdeményezte és nem végrehajtotta az akkorit, de akkor Nixon azért nem volt demens, sőt a legintelligensebb USA elnök volt az elmúlt 50 évben - pechjére csúnya volt, ami a nőknél rossz pont volt, és ráadásul privátban sokat zsidózott (bár támogatta Izraelt feltétel nélkül, akárcsak elődje és minden utódja), amiért bosszút álltak rajta a Watergate-etel, mert nyilván kiszivárgott -, de Kissinger találta ki a dolgokat). De nem elég ismert otthon szerintem.
Nagyon nincs más szerintem, mint megpróbálni rámenni arra, hogy Trump az ördög, Biden szegény "elfáradt", de Blinken egy ALKALMAS PROFI. Egy szakértő. Szakértői kormánnyal, a MEGBÍZHATÓ ember, akire az országnak szüksége van most a nehéz időkben.
Én erre húznám fel a demokraták helyében a pozíciómat. Más nagyon nincs.
Szerintem.