Igen, hát ez a szép új világ új politikája.Oroszok Az Igazság Oldalán
Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára elmondta, hogy a második világháborút az amerikaiak és az ukránok nyerték meg, akik együtt harcoltak Sztálin ellen... https://t.me/tomilinnikita/2678t.me
Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára elmondta, hogy a második világháborút az amerikaiak és az ukránok nyerték meg, akik együtt harcoltak Sztálin ellen...
Nem tudtam hova tegyem de mindenki bólogat neki... tudom hogy ott az emberek 90%-a funkconális analfabéta, és agyilag, meg lexikális tudásilag zombi...de hát ez nem égés??? Bár ennél cifrábbakat is látni onnan sokat...tehát semmi.
A gátlástalan össze-vissza hadoválás kritika és elutasítás hiányában önmagát validálja és fősodratú igazsággá válik.
Ez nem a klasszikus morális fékek és egyensúlyok teljes hiánya, hanem már a mentálisaké.
A következő lépcsőfok az lesz, hogy egy ilyen kérdésre adott válaszként a sajtótitkár bárgyú vigyorral az arcán halandzsázva fejhangon énekelni kezd, majd blazirt arccal beszarik, behugyozik, aztán indiánszökdelésben kiugrál a teremből. Az újságírok megtapsolják és csendben távoznak.
Most már egyre biztosabb vagyok abban, hogy a gyíkemberek állnak az egész civilizációs hanyatlás mögött és ezek a groteszk jelenetek részei az inváziójuk előkészítésének.
Habár annó a maják, inkák, rómaiak is hasonló nagyüzemi tébolyodáson keresztül húzták le magukat a történelem vécéjén...