Ne essunk tulzasokba. Mas a stilus, masok a meretek. Az amerikai kocsik nagyok es baromi kenyelmesre vannak tervezve, emiatt aztan olyanok, amilyenek. Nekem sem stilusom a legtobb, de a gagyitol messze vannak, csak lassan mozdulnak, es altalaban tobb lepesben kikiserletezik, mit vesznek a vasarlok.
Nem akarok itt autókkal offolni (van ennek topikja), és azzal sem lehetek tisztában, hogy milyen a teljes autópark odakint.
De amikhez nekem volt itt "szerencsém" amerikai gyártású autók (Hummer H2, Tesla Model S, Mustangok, meg egy Corvet) azok bár jól néztek ki, az összeszerelési minőségük meg az anyagfelhasználásuk egy határ szar volt! (Amúgy szarsági sorrendben soroltam fel őket)
Egyszerűen az Európában gyártott (ez is fontos!) Európai autók jobbak. Ahogyan a Japánba gyártott Japánok is.
Ami probléma, hogy nemrég mutatták be nálunk a BYD modelljeit, és bár hanyatt azért nem estem tőle, de anyag és összeszerelési minőségben pl. simán beérték a volkswagent. Ami az EU-ban a közepes szint. És ez egy nagyon komoly eredmény!
Főleg, hogy fele annyiért árulják ugyan azt.
Hát ha ezt a minőséget viszik az USA-ba, fele annyiért, mint egy amcsi kocsi ára, akkor a villanyos szekciót az USA-ban el is temethetitek