Ebben semmi húbaszki nincs. Tessék kicsit megismerkedni az iszlámmal.Hú baszki
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ebben semmi húbaszki nincs. Tessék kicsit megismerkedni az iszlámmal.Hú baszki
Még miellőtt térdreborulunk a 3. világ józan gondolkozása előtt elárulnék egy tényt az Iszlamról. Ahol vala iszlám föld volt az örökre Iszlám föld marad. Tehát az egész Iszlám világ szemében Magyarország nem a magyarok országa, hanem iszlám föld amit a magyarok bitorolnak és fel kell szabadítani. Ezekután tessék olyan hülyeségeket gondolni amiket gondoltok.
Ez miért megnyugtató? Mert kapunk egy kis haladékot...???Nyugi, először Nyugat-Európát fogják felszabadítani. Lehet nem volt iszlám föld, de majd most.
(Elnézve a tegnapi párizsi műsort, talán nem is lesz akkora baj ez.)
Sem az iszlám terjedése sem ezeknek a degeneráltaknak a térnyerése nem normális és mind a két jelenség a végét jelenti Európának. Nem tudomást (támogatni) venni és nem tenni ellene semmit bűn.Ez miért megnyugtató? Mert kapunk egy kis haladékot...???
Amúgy nem kell nézni az ilyesmit (megnyitót nem az Olimpiát), ennél hatásosabban nem lehet harcolni ellene.
Melyiket támogatom én áruld már el.Sem az iszlám terjedése sem ezeknek a degeneráltaknak a térnyerése nem normális és mind a két jelenség a végét jelenti Európának. Nem tudomást (támogatni) venni és nem tenni ellene semmit bűn.
Nem mondtam, hogy támogatod. Miért veszed magadra? A beírásom a hozzászólásod azon részére vonatkozott ahol azt írtad, hogy a megoldás az ha nem nézed az olimpiai megnyitót. Szerintem ez nem megoldás ez inkább a ha nem veszünk róla tudomást akkor nem is létezik dolog, ami szerintem meg nem megoldás.Melyiket támogatom én áruld már el.
Szerintem azért megoldás, mert ha nem nézed nincs nézettség=nincs pénz, annál meg semmi sem fontosabb.Nem mondtam, hogy támogatod. Miért veszed magadra? A beírásom a hozzászólásod azon részére vonatkozott ahol azt írtad, hogy a megoldás az ha nem nézed az olimpiai megnyitót. Szerintem ez nem megoldás ez inkább a ha nem veszünk róla tudomást akkor nem is létezik dolog, ami szerintem meg nem megoldás.
Amúgy nem kell nézni az ilyesmit (megnyitót nem az Olimpiát), ennél hatásosabban nem lehet harcolni ellene.
Az iszlámnak is fontos része a térítés, de ezt pár ISIS tagon meg szélsőséges vallási vezetőn kívül ki gondolja komolyan?Még miellőtt térdreborulunk a 3. világ józan gondolkozása előtt elárulnék egy tényt az Iszlamról. Ahol vala iszlám föld volt az örökre Iszlám föld marad. Tehát az egész Iszlám világ szemében Magyarország nem a magyarok országa, hanem iszlám föld amit a magyarok bitorolnak és fel kell szabadítani. Ezekután tessék olyan hülyeségeket gondolni amiket gondoltok.
Ráguglizott és csak pislogott, hogy ezmiez.
A büdös életben nem hallott még rólunk azelőtt.
Dudi. Ez egy egyre nagyobb társadalmi folyamat ahol már rég nem a pénz az elsődleges, hanem az, hogy a társadalom szerkezete átalakításra kerüljön. Gondolj bele abba, hogy egy ilyen megnyitót mondjuk a 2004-es olimpián hol mertek volna megrendezni? 20 év elteltével ez nem, hogy nem botrányos, hanem még támogatandó is. A határokat évről évre feszegetik és ami eddig abnormális és visszataszító volt az lassan elfogadott lett majd támogatott, mert a többség nem szólt ellene semmit és nem lépett fel ellene.Szerintem azért megoldás, mert ha nem nézed nincs nézettség=nincs pénz, annál meg semmi sem fontosabb.
A határokat évről évre feszegetik és ami eddig abnormális és visszataszító volt az lassan elfogadott lett majd támogatott, mert a többség nem szólt ellene semmit és nem lépett fel ellene.
Majd a kicsi de profi haderővel mindent is megállítotok nem?Ez miért megnyugtató? Mert kapunk egy kis haladékot...???
Hát az iskolai matek nem az.Semmi. De nem is az a téma Hanem arra reagáltam hogy te azon röhögtél hogy az USA jól szerepelt a versenyen. Aminek nem sok értelme van, mert az USA szokott figyelni rá, hogy erős legyen a lehető legtöbb dologban.
De, két gyerek az iskolarendszerben, es pontosan ezért mondom, hogy nevetséges.Ami vagy sikerül vagy nem, de nem furcsa ha erős bármiben is.
Ez elég hülye megjegyzés Te amúgy nem az USA-ban élsz?
Még miellőtt térdreborulunk a 3. világ józan gondolkozása előtt elárulnék egy tényt az Iszlamról. Ahol vala iszlám föld volt az örökre Iszlám föld marad. Tehát az egész Iszlám világ szemében Magyarország nem a magyarok országa, hanem iszlám föld amit a magyarok bitorolnak és fel kell szabadítani. Ezekután tessék olyan hülyeségeket gondolni amiket gondoltok.
Ez úgy hülyeség, ahogy írtad.Ebben semmi húbaszki nincs. Tessék kicsit megismerkedni az iszlámmal.
A probléma az, hogy néhány szélsőséges iszlamista vezető tízmilliókat tud befolyásolni, mert ag iszlámba nem nehéz a radikális nezeteket belemagyarázni, hogy finoman fogalmazzak.Az iszlámnak is fontos része a térítés, de ezt pár ISIS tagon meg szélsőséges vallási vezetőn kívül ki gondolja komolyan?
Semmilyen félreértés nincs benne, csupán nem az iszlám "jámbor" értelmezése, hanem a radikális, mert ez egy ilyen vallás. Ugyannak "tanításnak" van "jámobor" és radikális értelmezese is. Ott van pl a hazugsaggal kapcsolatos "tanítás". Az iszlám alapvetően elítéli a hazugságot, de ha nem iszlám hitűnek hazudsz, akkor azzal semmi baj nincs bizonyos értelmezések szerint.Ez úgy hülyeség, ahogy írtad.
Iszlámban van a Dar al-Islam, ami a muszlim területek, és vannak az azon kívüliek, két csoportra osztva, azok, akik békét kötöttek már velük, és azok, akik még nem.
Más szóval amit te itt terjesztesz, az valamiféle "félreértés" lesz, hogy finoman fogalmazzak (avagy szándékosan valami szélsőséges szektat idézel).
Hahaha, matekból első Amerika???
HAHAHAHA, ebből egyből tudni, mekoora BS ez az egész lista.
Semmilyen félreértés nincs benne, csupán nem az iszlám "jámbor" értelmezése, hanem a radikális, mert ez egy ilyen vallás. Ugyannak "tanításnak" van "jámobor" és radikális értelmezese is. Ott van pl a hazugsaggal kapcsolatos "tanítás". Az iszlám alapvetően elítéli a hazugságot, de ha nem iszlám hitűnek hazudsz, akkor azzal semmi baj nincs bizonyos értelmezések szerint.