Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az mar tuti: 91% es 51-48 Trumpnak.GA most mennyi?
Sok helyen írják eldőlt az első csatatér állam. De én 88%-nál csak 3% Trump előnyt látok Georgiaban.GA most mennyi?
Errol beszelunk itt evek ota - mert egyes allamokrol teljesen biztosan lehet tudni, kihez megy majd, es csak a nem biztosak szamitanak az un. battleground allamok.A Bloomberg-et nem teljesen értem. Miért ír win-re államokat, ahol 2.2%-os a feldolgozottság?
NYT - GA:Sok helyen írják eldőlt az első csatatér állam. De én 88%-nál csak 3% Trump előnyt látok Georgiaban.
Candidate | Party | Votes | Percent Pct. | Chart showing percent |
---|---|---|---|---|
Donald J. Trump | Republican | 2,433,647 | +51.2% 51.2% | |
Kamala Harris | Democrat | 2,282,367 | +48.1% 48.1 | |
Total reported | 4,748,800 |
86%Trump győzelem már 84%-on áll a New York Times-nál
Candidate | Party | Votes | Percent Pct. | Chart showing percent |
---|---|---|---|---|
Donald J. Trump | Republican | 2,121,889 | +50.8% 50.8% | |
Kamala Harris | Democrat | 2,014,893 | +48.2% 48.2 | |
Total reported | 4,176,030 |
Calm your tits, it's just 25%...micsigen átfordult
Az mit érdekel Téged? Mi van Arizonával?micsigen átfordult
ezt mondom...minden reményünk WI-banSzerintem Pennsylvaniát behúzzák a demek, mert Philadelphiában és környékbeli nagyobb településen még elég alacsony a számlálási arány és itt hiába vezet most a rep de az arányokat nézve sok dem szavazat még ezután jöhet be.
Elég nagyot megy az öreg séró báróTrump is getting 20% black men and 51% latino men votes.