Te mirol beszelsz?Szerintem Pennsylvaniát behúzzák a demek, mert Philadelphiában és környékbeli nagyobb településen még elég alacsony a számlálási arány és itt hiába vezet most a rep de az arányokat nézve sok dem szavazat még ezután jöhet be.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te mirol beszelsz?Szerintem Pennsylvaniát behúzzák a demek, mert Philadelphiában és környékbeli nagyobb településen még elég alacsony a számlálási arány és itt hiába vezet most a rep de az arányokat nézve sok dem szavazat még ezután jöhet be.
Meglatjuk, de mar szereztek vissza...Ami engem izgat, hogy sikerül-e a republikánusoknak behúzni mind a hármat: elnök, szenátus, képviselőház. Ha igen, akkor tudnak értelmes változtatásokat is átvinni. Na, az érdekes lesz.
Es? NYS ezer szazalekosan Demokrata allam.Amúgy figyelitek? New York államban mindjárt beesnek 57 százalék alá a demek!
Közben 5 millió már az össz-szavazat különbség.
..
4 éve:
![]()
2020 United States presidential election in New York - Wikipedia
en.wikipedia.org
Ezek szivatnak engem...Damn, maris megpiszkaltak megint...
NYT: 179-214 Trumpnak
Chance of winning
Leaning Trump
88% chance of victory
Electoral college estimate
Trump 300
(251 to 336)
Harris 238
(202 to 287)
De ott is változott a hangulat! Visszaestek.Es? NYS ezer szazalekosan Demokrata allam.
Lehet, hogy rosszul számolok, pláne már ilyenkor, de: Nézzük Montgomeryt; közel 50%-os (48) feldolgozottságnál d165 r85 ezer szavazat. Ha az arány marad, akkor a végére lesz 330 ezer és 170 ezer. Most van 80 ezer különbség, lesz 160 ezer különbség?Te mirol beszelsz?Ugyanugy 67% a feldolgozottsag Philadelphia Countyban, mint az allamban, igy van abban a countyban 77-21 Hamalanak, es ezzel egyutt PA allamban 67% es 51-48 Trumpnak.
Lenyegtelen. Winner takes all.De ott is változott a hangulat! Visszaestek.
Montgomery County != Philadelphia CountyLehet, hogy rosszul számolok, pláne már ilyenkor, de: Nézzük Montgomeryt; közel 50%-os (48) feldolgozottságnál d165 r85 ezer szavazat. Ha az arány marad, akkor a végére lesz 330 ezer és 170 ezer. Most van 80 ezer különbség, lesz 160 ezer különbség?
Most Trumpnak van kb 157 ezer szavazat előnye.
És ott vannak még a Philadelphia körüli, viszonylag alacsony számlálási arányú települések, ahol a demokraták jelentősen a demokraták vezetnek.
A rep. vidék zömében viszonylag jól feldolgozott, és amúgy is elég alacsony a szavazók száma, tehát onnan már Trump nehezen tud újabb szavazókat kapni, legalábbis nem olyan mértékben, mint feltételezhetően a demokraták.
Legalábbis így gondolom, de a tévedés jogát teljes mértékben fenntartom.
Gondolod nem tudom...?Lenyegtelen. Winner takes all.
Ket allam, NE es ME ahol proportional az elektori szavazatok elosztasa.
Akkor meg miert rugozol egy ilyen teljesen lenyegtelen dolgon?Gondolod nem tudom...?![]()
![]()
De ha a nagyváros elviszi szavazatszámban?Montgomery County != Philadelphia County
A nagyvarosokon kivul mindenhol Trump vezetett mindig is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..