Aki zsidó és az egyik leggazdagabb new yorki család sarja továbbá Ivankaval együtt a lehető legtávolabb igyekszik maradni most már a politikus apósától.Konkrétan a veje intézte az Ábrahám- megállapodást
Fogunk még nagyokat csodalkozni
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aki zsidó és az egyik leggazdagabb new yorki család sarja továbbá Ivankaval együtt a lehető legtávolabb igyekszik maradni most már a politikus apósától.Konkrétan a veje intézte az Ábrahám- megállapodást
Fogunk még nagyokat csodalkozni
Akkor ajvéAki zsidó és az egyik leggazdagabb new yorki család sarja továbbá Ivankaval együtt a lehető legtávolabb igyekszik maradni most már a politikus apósától.
Csak az USA-ban az alkotmány módosítás kb. lehetetlen küldetés: 2/3 kell mindkét házban + a tagállamok háromnegyedének a törvényhozásán is át kell vinni. Ez nem fog menni!
inkább a kontextusára gondolok a alaptörvényünknek mintsem a jogi jellegére.Nekik alkotmányuk van és ahhoz Trumpék egyedül kevesek, hisz alapból kétharmados törvények, de ez nem elég, mert miután az alsó és felső ház is kétharmaddal elfogadta, még az államok háromnegyedének is el kell fogadnia.
Trump = szeszélyAz USA külpolitikai, geopolitikai érdekei, azok nem ifjabb, vagy idősebb Trump szeszélyeinek hozadéka. Én továbbra is tartom, óvatos duhaj lennék, ukrán kérdésben.
Teljesen mind1 ki most és a következő kb 3 hónapban az elnök, mert ha jogilag nem is, de gyakorlatilag a következő elnök beiktatásáig kb a fű se fog nőni az államokban.
3 hónapra így, hogy a kutya sem szavazott rá és lebőgött az elnökválasztási kampányon is? Ez többet ártana a WOKE/LMBTQ stb oldalnak mint használna.De meglenen az első női elnök.
#ammàmegvoteDe meglenen az első női elnök.
Úgy néz ki az apja mondja meg. És tegnap a republ.héjáknak (pl. Pompeo) sok sikert kívánt a haza építésében, de nem a kormányában.Azért senki ne gondolja, hogy ez az elkényeztetett hülye gyerek mondja meg mit fog tenni az USA mint nagy hatalom...
Az ukrán is.Kezd kialakulni a közel-kelet irányvonal
Geopolitics Live
Israeli PM appoints new US ambassador Prime Minister Benjamin Netanyahu has appointed a new ambassador to the United States after Donald Trump's election victory – former deputy education minister Yechiel Leiter. "Dr. Leiter was born in the US and is deeply familiar with the American...t.me
Ezt én javasoltam nyáron, hogy kifogjak a szelet Hamalaek vitorlájából, de versenyképes jelöltjük is legyen, de most már késő.De meglenen az első női elnök.
Én úgy olvastam nem is nagyon volt más választásuk. A Bidennek összegyűjtött kampanypénzeket, csak az alelnökjelöltnek lehetett egy az egyben átcsoportosításítani.Ezt én javasoltam nyáron, hogy kifogjak a szelet Hamalaek vitorlájából, de versenyképes jelöltjük is legyen, de most már késő.
Amúgy érdekes visszanézve az a pár hét: miután Obama, Clooney etc raveszik Bident, hogy lépjen vissza, NEM AZONNAL dobják be Hamala nevét Obamaék, azt állítólag Bidenék kezdték nyomni a médiában, hogy kész helyzet elé állítsák az öt kigolyozó, donorokat képviselő Obama-csoportot, és így lett Hamala.
Ezek akármit megcsináltak volna, utólag látszik. Obama végképp leírta magát nálam, gátlástalanul hazudozott a kampány végén, olyasmiket, amit már közismerten 100x megcáfoltak, mint hazugságot.Én úgy olvastam nem is nagyon volt más választásuk. A Bidennek összegyűjtött kampanypénzeket, csak az alelnökjelöltnek lehetett egy az egyben átcsoportosításítani.
Persze kreatívan biztos lehettek volna trükkök, de így volt egyszerű.
ő jogász, és teljesen korrekt a kommentje.Benned egyébként kit is tisztelhetek?
Fejből legalàbb?
Hiába reménykedsz, az ukránoknak el lesz zárva a pénzcsap, annak vége.Alakul a kormány névsor:
Külügyminiszer esélyesek:
Richard Grenell - Trump korábbi berlini nagykövete, ott volt Trump mellett, amikor Volodomir Zelenszkij ukrán elnökkel tartott személyes megbeszélést, és a háború lezárásához egy autonóm zóna létrehozását javasolta Ukrajna keleti részén.
Marco Rubio - A szenátus hírszerzési és külügyi bizottságában is magas pozíciókat ellátó politikus a Kínával szembeni ellenségességéről ismert, és keményvonalas politikát folytat Irán és Kuba ellen is, az ukrán ellenállást viszont erőteljesebben támogatja Trumpnál.
Védelmi miniszter:
Mike Pompeo - Trump egyik legközelebbi szövetségese az első Trump-kormányzat alatt a CIA-igazgatója, majd külügyminiszter volt. Pompeo Izrael egyik legerősebb támogatója, és kemény ellensége Iránnak, ugyanakkor Trump belső köreiben ő számít Ukrajna legfőbb védelmezőjének.
Mike Waltz - floridai szenátor harciasan hű Trumphoz, és rendszeresen védte a médiában a leendő elnököt, ami jelentősen növeli az esélyét annak, hogy kormányzati pozícióval jutalmazzák. A Nemzeti Gárda különleges alakulatának egykori ezredese nemzetbiztonsági kérdésekben adott tanácsokat Trumpnak, és hozzá hasonlóan keményebb fellépést sürget Kína ellen, emellett Tajvan támogatója.
A hűség mindenek előtt – körvonalazódik, kik kaphatnak fontos posztokat Trump alatt
A már bejelentett első női kabinetfőnök mellett a világ leggazdagabb embere, egy oltásszkeptikus Kennedy, keményvonalas bevándorlásellenesek és harcias diplomaták kaphatnak szerepet Trump kormányában és a kabinet körüli fontos posztokon. Trump főleg azokat akarja díjazni, akik az elmúlt években...telex.hu
Ezek az emberek kerülnek pozícióba, akkor baromoira nem fogják elengedni Ukrajna kezét. Rubio meg Pompeo is erősen pártolja, hogy Ukrajnát támogassák. Pompeo kifejezetten a támogatás fokozásáról írt cikket pár hónapja a WP-be.
Trumpot meg nem igazán érdekli a dolog: rá fogja hagyni az embereire. Ő vámolni akar mindent, meg Kínát sz.patni - más nem izgatja...
Azért kérdeztem mert meglepett az összszedett, érthetően megfogalmazott kommentje.ő jogász, és teljesen korrekt a kommentje.
Rubio még játékban van.Hiába reménykedsz, az ukránoknak el lesz zárva a pénzcsap, annak vége.
Pompeo meg már nyilvánosan meg lett szegyenitve, hogy nem lesz, ami jelzésértékű...