Elon Musk: Az Egyesült Államok csődközeli helyzetben van

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kanada az oroszokatRöhögnék a panamaiak behívnák a kínaiakat.![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
☄️ Trump bejelentette, hogy nagykövetet nevez ki a Panama-csatorna kérdésének megoldására. A megválasztott elnök bejelentette, hogy a floridai Kevin Cabrera lesz az Egyesült Államok új nagykövete a Panamai Köztársaságban. Megjegyezte: "Örömmel jelentem be, hogy Kevin Marino Cabrera képviseli...t.me
Amíg a dollár az úr a nemzetközi kereskedelemben addig az USA nem fog csődbe menni. Más ország ekkora államadósággal már nemhogy csődbe ment volna, hanem meg is szűnt volna mint állam létezni.
Ha a saját pénzedben vagy eladósodva, akkor nem mész csődbe, mert el tudod inflálni az adósságot.Amíg a dollár az úr a nemzetközi kereskedelemben addig az USA nem fog csődbe menni. Más ország ekkora államadósággal már nemhogy csődbe ment volna, hanem meg is szűnt volna mint állam létezni.
Ha a saját pénzedben vagy eladósodva, akkor nem mész csődbe, mert el tudod inflálni az adósságot.
És akkor jön a kínzó kérdés: vajon Wladyslaw Bartoszewski törölte-e már az önbizalomtól túltengő posztját Netanjahu letartóztatásáról való fantáziálásról?![]()
Ãles figyelmeztetést küldött Amerika az egész világnak: nem a brüsszeli mainstream, hanem Orbán Viktor oldalán állnak
A republikánus szenátor egyértelmű üzenetet küldött.mandiner.hu
A demokrácia elől nincs menekvés!![]()
Az Egyesült Ãllamoknak nem tetszik a grúz választások eredménye: szankciós listára tették az egyik legbefolyásosabb politikust
A tárca szóvivÅje ezzel egy idÅben egy másik közleményben arról számolt be, hogy Antony Blinken külügyminiszter pénteken megbeszélést folytatott Andrij Szibiha ukrán külügyminiszterrel.mandiner.hu
Az Egyesült Államoknak nem tetszik a grúz választások eredménye: szankciós listára tették az egyik legbefolyásosabb politikust
Már lépett is.Ez lesz Kínával is, mint a tiktokkal.
Az elején be akarta tiltani, aztán ha jó alku lesz maradhat.
!!! Trump elnök bejelentette, hogy az Egyesült Államok hivatalosan kilép az Egészségügyi Világszervezetből, „amerikai adófizetők által finanszírozott korrupt globalista rendszernek” nevezve.
x.com
x.com
Szabad ilyet vajon!?
Azért van az a fejlemény, amikor annyi terelő és korlátozórácsot szerelsz az állatok miatt a biztonságod érdekében, hogy a vadaspark lakói már nagyobb mozgástérrel rendelkeznek, mint te...![]()
Az Egyesült Ãllamoknak nem tetszik a grúz választások eredménye: szankciós listára tették az egyik legbefolyásosabb politikust
A tárca szóvivÅje ezzel egy idÅben egy másik közleményben arról számolt be, hogy Antony Blinken külügyminiszter pénteken megbeszélést folytatott Andrij Szibiha ukrán külügyminiszterrel.mandiner.hu
Az Egyesült Államoknak nem tetszik a grúz választások eredménye: szankciós listára tették az egyik legbefolyásosabb politikust
Véleménycikk.![]()
Congress has the power to block Trump from taking office, but lawmakers must act now
Democrats need to take a stand against Electoral College votes for a person disqualified by the Constitution.thehill.com
Lehet elnök sem lesz.
Kanada az oroszokat?!
Soha ne mond hogy soha, de nyilván nem véletlenül raktam oda a nevetős fejet, nem sok esélyt látok rá mostanában én sem!"Addig állj féllábon"
Soha ne mond hogy soha, de nyilván nem véletlenül raktam oda a nevetős fejet, nem sok esélyt látok rá mostanában én sem!
Ha beleállnak egyszer az amcsik Kanada függetlenségébe, bármi lehet onnantól, azért azt is látni kell, hogy akkor bárkit hívni fognak segíteni aki csak hajlandó. Nem szakterületem Kanada, de eddig nem hallottam hogy szeretne a lakosság amerikaivá válni.
Sima trollkodás Trump részéről.Ezek a Grönland, Kanada, stb. annektálási tervek miről akarják elterelni a figyelmet..??
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..