Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"...a Confederate elnöke a Los Angeles Times-nak azt nyilatkozta, hogy az aktuális politikai atmoszféra miatt szükséges a váltás: "azt hiszem, nagyon sok üzletet veszítettünk a nevünk miatt"..."
http://totalbike.hu/hirek/2017/08/30/trump_miatt_cserel_nevet_a_confederate/
Szóval ha én külső hatalom lennék, pont így dönteném be az USA-t. Bár a jelek szerint ezt most nem külső hatalom gerjeszti, hanem maguktól ilyen hülyék. Ki tudja.
Ha már Columbustól indultak, akkor előbb-utóbb el fognak jutni Abraham Lincolnig is. Amekkora nagy eszük van....Már várom, hogy mikor fogják egy szintre hozni a náci németországot az Amerikai Konföderállt Államok Szövetségével (alá CSA). Csak idő kérdése és Jefferson Davis neve egyet fog jelenti Adolf Hitlerrel az USA-ban. Sok degenerált barom.
Majd amikor elkezdik visszatoloncolni az embereket Europaba...
Őt nem lehet bántani, mert már a neve is gay.Enola Gay senkit sem zavar!? Elég sok japó él arrafelé...
Őt nem lehet bántani, mert már a neve is gay.
Picit off, de mégis on:
Elég sokat toltam a Hearts of Iron 4-el, és minig az volt a legnagyobb bajom, hogy az USA kb legyőzhetetlen. Nyersanyag, emberanyag, ipar, 2 oldalról óceán, brutál légiéerő és a leherősebb flotta. Kb lehetetlen normálisan partraszállni. Pár játék után kitapasztaltam, hogy a legegyszerűbb módja, ha 39-től elkezdek egy másik ideológiát támogatni vagyis felforgatni és 44-re akkor polgárháborúba süllyed, amikor is az egyik fele ingyen az ölembe pottyan.
Szóval ha én külső hatalom lennék, pont így dönteném be az USA-t. Bár a jelek szerint ezt most nem külső hatalom gerjeszti, hanem maguktól ilyen hülyék. Ki tudja.
Majd amikor elkezdik visszatoloncolni az embereket Europaba...
Na még ez hiányzott...
Cop to Terrified White Woman: 'Remember, We Only Kill Black People'
Én ezret adok annyi szódáért, méghozzá forintban.24 liter vy;rt nem sok a 42 dolcsi
Ha tudsz vizet tisztítani akkor nem érint.Csak, hogy tudjátok SHTF esetén milyen árakra lehet majd számítani.
Én ezret adok annyi szódáért, méghozzá forintban.