https://www.bloomberg.com/news/arti...s-billions-into-charity-as-tax-deadline-looms
"George Soros Pours Billions Into Charity Ahead of Tax Deadline"
"George Soros Pours Billions Into Charity Ahead of Tax Deadline"
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na, azért Izrael állam területén sem olyan könnyű Izrael ellenes izgatást folytatni hosszú távon. Ti sem finomkodtok, ezért vagytok még életben ennyire ellenséges környezetben.Ado
Tovaris Berija és Herr Heydrich liked this
Én még arra leszek kíváncsi, hogy egy Síita muszlim párt által vezetett Síita többségű Irak mikor fogja a Síita Iránt mint fő patrónus/nagytesó felcserélni a szélsőséges Szunnita Szaud Arábiára. Szerintem nagyjából soha...https://888.hu/article-tillerson-ve...-az-irani-csapatoknak-el-kell-hagyniuk-irakot
Borítékolható a válasz: Ahogy az amerikaiak és az általuk működtetett miliciák lekopnak Szíriából, mi is elhagyjuk Irakot.
Melyik Tom Clancy könyv volt, ahol Irak és Irán összeolvadnak valami iszlám birodalomba? Az öregnek bejött már pár jóslata.Én még arra leszek kíváncsi, hogy egy Síita muszlim párt által vezetett Síita többségű Irak mikor fogja a Síita Iránt mint fő patrónus/nagytesó felcserélni a szélsőséges Szunnita Szaud Arábiára. Szerintem nagyjából soha...
izgatást?Na, azért Izrael állam területén sem olyan könnyű Izrael ellenes izgatást folytatni hosszú távon. Ti sem finomkodtok, ezért vagytok még életben ennyire ellenséges környezetben.
Ennyiért vásárolta az USA a területeit. Elég jó befektetések voltak.
Próbálják Izrael védőburkának keménységét puhítani az ottani aktivistái de ahol nincsenek elszokva az emberek a való világtól ott ez kicsit nehezebben megy.Hovatovább pont úgy emlékszem, hogy a regnáló Izraeli vezetés is elég negatívan ítéli meg Soros Györgyöt, bár konkrét dolgot nem tudok felidézni hogy bármi rosszat csinált volna Izrael ellen, nem hozzátok küldik a civiljei a sok migránst.
Próbálják Izrael védőburkának keménységét puhítani az ottani aktivistái de ahol nincsenek elszokva az emberek a való világtól ott ez kicsit nehezebben megy.
Hiryunak is csak akkor jópofa S.Gy. ha itt keveri a szart. Mi az, Budapesten ballib Izraelben jobboldali hazafi?
Szóval akkor nem vesznek többé orosz rakétahajtóművet? Mert nagyon más gazdasági hatása ennek nem lesz, nincs előttem ahogy a migeket, szuhojokat szankciók előtt nagyon vásárolták volna nagy tételben a macitól.Az USA szankciókat vezetett be három tucat orosz fegyvergyártó és hírszerző szervezettel szemben. A fegyvergyártók között ott a Mig, Szuhoj, Tupoljev, Almaz-antey, Kalasnyikov, Roszoboronexport, a hírszerzők között az FSZB, GRU, SZVR.
A teljes lista:
https://www.state.gov/t/isn/caatsa/275116.htm
Kalasnyikovokat például elég sokat vettek. Eddig. És nem csak venni, eladni sem lehet ezentúl, ez érintheti a Migeket, Szuhojokat is. Erre jön majd a durcás válasz, hogy nem baj, úgysem kell tőlük semmi, még jót is tesznek a szankciók.Szóval akkor nem vesznek többé orosz rakétahajtóművet? Mert nagyon más gazdasági hatása ennek nem lesz, nincs előttem ahogy a migeket, szuhojokat szankciók előtt nagyon vásárolták volna nagy tételben a macitól.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..