T
Törölt tag 1526
Guest
Ha nem értek célt, akkor miért állították le 5 évre a fekete-tengeri feltárást és kitermelést? Ha felpörgött a hazai fejlesztés és gyártás, akkor miért nem csinálnak maguknak fúrótornyot? A tények nem pont azt mutatják mint amit a propaganda terjeszt.Én úgy tudom az Usa eddig sem vett tőlük kalast, mert otthon gyártják saját maguk, az amerikai piacra szánt félautomatát. Valamiért a szankciókról is azt olvasom elég sokszor, hogy nem igen érnek célt, mert az Orosz gazdaság csak nem akart megzuhanni, az iparuknak meg jót tesz mert pörgette a külföldi hiánya a hazai fejlesztést, gyártást. Eddig ami info eljutott hozzám, az az hogy ennek a szankciósdinak a legnagyobb vesztese sajnos az EU.
Terjeszteni bármit lehet, én meg azt olvastam, hogy bár az orosz gazdaság nagyon megsínylette a szankciókat, de az EU gazdaságának kifejezetten jót tettek. Úgy felpörgették az EU gazdaságát mint a cséphadaró, utoljára a Marshall-terv pörgetett ekkorát az európai gazdaságon, a szankcióknak köszönhetően pörög mint a motolla, nem véletlen, hogy az EU-s cégek vezetői azért könyörögnek, hogy soha ne érjenek véget.