Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Betiltanad a 65+nak a szavazast? Ezt a szüleiddel is megbeszélted? Szerencsere ebben nem az olyanok döntenek mint te.Ment a lajk...
Amugy nem csoda..nemtom mi van az utoslo idoben, de mindha a idiotak meglattak hogy csak politikaval tudnak sok penzt keresni..egy atlagos politikus vilagszerte nincs IQ>90 (ez is tulzas)...mivel egy atlagos valasztopolgar egyre kretenebb a sok telefon/tv bamulas miatt es nem is tud nagyon gondolkodni sem mar csak az a fontos hogy egy politikus beszeljen szepen a szuper jovorol (make america (tetszes szerint beirni az orszagot) great again yeeeahh)) vagy egyszeruen csak hazudni a naiv nyugdijasoknak a 5% nyugdijemelesrol (en betiltanam az oregeknek a szavazast,ha egy 18 even aluli nem alkalmas ra akor a 65+ sem mert semmivel sem jobb).
Szoval beszeljunk szepen es hazudjunk sokat..es elnokok leszunk wazzeeeggg..azert is van az hogy olyanok vannak a politikaban akik a realis privat termelo szektorban nem lennenek jo portasnak sem
Betiltanad a 65+nak a szavazast? Ezt a szüleiddel is megbeszélted? Szerencsere ebben nem az olyanok döntenek mint te.
1. Felnot ember vagyok, nincs mit megbeszelnem akarkivel a donteseimrol es az eletnezetemrol...
2. Nezd mar meg egy atlagos nyugdijast..naiv, konnyen becsaphato, lehet zsarolni a nyugdij megvanasa miatt (halunk mar megtettek, ha nem szavaznak vucicra az orszag tonkremen es nem lesz nyugdij) stb..a populistak es hazdosak legnagyobb szavazotaborja vilagszerte..szepen beszel..behazudik h lesz 5% nyugdij emeles stb..es mar reggel 7kor sorba alnak az oregek a szavazasra..
Tovabb betegek, dementia,alhajmer stb..sajat magarol nem kepes gondoskodni akor ne dontson a fiatalok eleterol sem.
Ahogy az a 2 mar hires oreg a bregzit idejen mondta a sajtonak..tudjuk h bregzit rossz de ara szavaztunk..oregek vagyunk nem erdekel mar a jovo..
Én nagy híve vagyok a cenzusnak, de sztem pont nem az életkor a döntő, hanem a műveltség, a rálátás, a hazához hozzátett értékek stb. Sokkal fontosab lenne a bármilyen korú hülyék szavazatait lejjebb súlyozni, és a felelős polgárokét feljebb. Nyilván ez viszont kivitelezhetetlen, mert ilyen emberi értékeket nem tudunk mérni. És közben az is igaz, hogy a korral a bölcs bölcsebb lesz, de sokan lesznek keserűbbek, hülyébbek, begyöpösödöttebbek stb. idős korukra.1. Felnot ember vagyok, nincs mit megbeszelnem akarkivel a donteseimrol es az eletnezetemrol...
2. Nezd mar meg egy atlagos nyugdijast..naiv, konnyen becsaphato, lehet zsarolni a nyugdij megvanasa miatt (halunk mar megtettek, ha nem szavaznak vucicra az orszag tonkremen es nem lesz nyugdij) stb..a populistak es hazdosak legnagyobb szavazotaborja vilagszerte..szepen beszel..behazudik h lesz 5% nyugdij emeles stb..es mar reggel 7kor sorba alnak az oregek a szavazasra..
Tovabb betegek, dementia,alhajmer stb..sajat magarol nem kepes gondoskodni akor ne dontson a fiatalok eleterol sem.
Ahogy az a 2 mar hires oreg a bregzit idejen mondta a sajtonak..tudjuk h bregzit rossz de ara szavaztunk..oregek vagyunk nem erdekel mar a jovo..
Én nagy híve vagyok a cenzusnak, de sztem pont nem az életkor a döntő, hanem a műveltség, a rálátás, a hazához hozzátett értékek stb. Sokkal fontosab lenne a bármilyen korú hülyék szavazatait lejjebb súlyozni, és a felelős polgárokét feljebb. Nyilván ez viszont kivitelezhetetlen, mert ilyen emberi értékeket nem tudunk mérni. És közben az is igaz, hogy a korral a bölcs bölcsebb lesz, de sokan lesznek keserűbbek, hülyébbek, begyöpösödöttebbek stb. idős korukra.
A fiatalok az alapján választanak, hogy mennyi lesz a sör ára, és az új kocsi törlesztő részlete a következő pár évben.1. Felnot ember vagyok, nincs mit megbeszelnem akarkivel a donteseimrol es az eletnezetemrol...
A nyugdíjasok úgy választanak, hogy nem számít, hogy az én hátralévő éveimben esetleg nem lesz kánaán, de az unokáim élete majd jó legyen.
Ez nem csak a nyugdíjasokra érvényes... Egy rakás negyvenes vagy harmincas ember sem tudja értelmesen megválaszolni, hogy miért arra akar szavazni. Mert csak, ilyen kedve van, ezt hallotta tv-ben, vagy mert majális alkalmával rákérdezett a tv stáb és azt felelte, hogy "mert itt lakunk a közelben" (ennek a válasznak kb 20 éve voltam szem és fültanúja élő egyenes adásban). Nem az számít, hogy hány éves vagy, hanem az, hogy mennyire vagy képben a világgal és mennyire tudod reálisan megítélni a téged körülvevő világot. Ez az arány pedig minden társadalomban százalékos arányban kisebb (mármint azoknak akinek megvan a normális belátási képességük).Lóf***t. Előző önkormányzati választáson kérdőíveztünk haverral.
Volt amelyik a házát sem hagyta el 10 éve, volt amelyik Orbán Viktorra akart szavazni, nagy részük Fideszre (3 független jelölt volt...), megindokolni egy tudta, az is azzal, hogy azt mondták a tévében.
Azt se tudta nagy részük mi van a faluban...
A brexites öregek lehet,hogy trollkodtak. Tapasztalatom szerint teljesen más az ottani nyugdíjas mint máshol. Sokkal lazzábbak,ettöl még vannak hülék köztük.1. Felnot ember vagyok, nincs mit megbeszelnem akarkivel a donteseimrol es az eletnezetemrol...
Na ja, a demokráciában a hülyéknek is joga van hülyeségeket beszélni, csinálniBabák,egyetlen dolognak nincs határa az univerzumban,az emberi hülyeségnek,és még fizetni sem kell érte,mit vártok?
De tényleg?!
Pontosan ezért a van demokrácia.
Agyhalottat minden korosztályban találsz.Lóf***t. Előző önkormányzati választáson kérdőíveztünk haverral.
Volt amelyik a házát sem hagyta el 10 éve, volt amelyik Orbán Viktorra akart szavazni, nagy részük Fideszre (3 független jelölt volt...), megindokolni egy tudta, az is azzal, hogy azt mondták a tévében.
Lóf***t. Előző önkormányzati választáson kérdőíveztünk haverral.