Őrület. Tiszta JFK gyilkoság. Mindenki meghal,vagy be lett csicskítva.VIDEO: Leaked ABC News Insider Recording EXPOSES EpsteinCoverup "...We had Clinton, We had Everything..."
" ...So do I think he was killed? A hundred percent, yes I do. ..."
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Őrület. Tiszta JFK gyilkoság. Mindenki meghal,vagy be lett csicskítva.VIDEO: Leaked ABC News Insider Recording EXPOSES EpsteinCoverup "...We had Clinton, We had Everything..."
Pár éve még azt hittük, hogy csak az alufólia sapkás összeesküvés hívők kampányra időzített őrülete a pedofil botrány. Erre most meg kiderül, hogy végig igazuk volt.Őrület. Tiszta JFK gyilkoság. Mindenki meghal,vagy be lett csicskítva.
És lőn pizzagate. Itthon a 444 volt a tagadás fő bástyája, ők hozták le a sztorit fóliasapkás baromságként. Pedig egy egész ügyes közösségi nyomozás ez, és rengeteg, megalapozott gyanúra okot adó infót szedtek össze a fórumozók. Még ma is pörög a voat.co-n.Pár éve még azt hittük, hogy csak az alufólia sapkás összeesküvés hívők kampányra időzített őrülete a pedofil botrány. Erre most meg kiderül, hogy végig igazuk volt.
VIDEO: Leaked ABC News Insider Recording EXPOSES EpsteinCoverup "...We had Clinton, We had Everything..."
Mennyi nyomorult áruló van trump körül,mennyire kell zselé gerincűnek lenni, ha pár hónap múlva bemártja az elnököt?
Na végre valaki,aki normális elnök lehet. Ez a Clingon vs. Trumpli dolog szomorú volt.https://kitekinto.hu/2019/11/08/eur...s-indulhat-a-2020-as-elnokvalasztason/176920/
"Michael Bloomberg milliárdos, New York volt polgármestere mégis indulna a jövő évi elnökválasztáson – írta több amerikai lap is csütörtökön este Bloomberg szóvivőjére hivatkozva."
Úgy néz ki az ukrán balhé Joe Biden választási győzelmének esélyeit is bedarálja. A demokraták most egy újabb nagyágyúja jelentkezett be kihívóként. Aki Trmphoz hasonlóan szintén milliárdos. Viszont ellentétben Trumppal egy józanabb viselkedésű figura. Ráadásul tavasszal még úgy nyilatkozott, hogy nem indul. Így viszont már érdekes is lehet a jövőévi választás.
Ha Trumpot korábban az ügyvédjével sem tudták besározni, akkor most sem fog sikerülni.Nem arulok azok, szerintem csak rajottek hogy trumpli miatt nem eri meg bortonben ulni..
Azért az a szaúdi újságíró-gyilkossági ügy elég forró pite. Ha tényleg bizonyítható, hogy a jó Jared benne volt, akkor sztem reszeltek az újraválasztásnak.Ha Trumpot korábban az ügyvédjével sem tudták besározni, akkor most sem fog sikerülni.
Úgy értettem, hogy az orosz után az ukrán balhéból sem lesz semmi.Azért az a szaúdi újságíró-gyilkossági ügy elég forró pite. Ha tényleg bizonyítható, hogy a jó Jared benne volt, akkor sztem reszeltek az újraválasztásnak.
Azért az a szaúdi újságíró-gyilkossági ügy elég forró pite. Ha tényleg bizonyítható, hogy a jó Jared benne volt, akkor sztem reszeltek az újraválasztásnak.
Hát azért az elég erős kampányadu a demek kezében, hogy Trump veje egy hidegvérű, előre kitervelt, brutális gyilkosságot hagyott jóvá. Sztem az ilyesmin még a legtufább redneck is fennakad. (Ja és persze: szerintem sincsenek se jófiúk, se angyalok a politikai osztályban. Ha akad is, azt mi nem látjuk. )Ja,mert eddig csak a makulátlan elnököket válsztották újra....
A ny európai választópolgár sem okos,na de az amerikai...
Ne feledjétek,hogy kb nincs is miből választani,akármelyik jelöltet megdörzsizzük kicsit, máris kibuggyan a izé,vagyis na.
Ha Trumpot korábban az ügyvédjével sem tudták besározni, akkor most sem fog sikerülni.