Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát A demokraták is segitenek neki. Sikerult totális botránnyá zülleszteniük ez első elnökjelölti választást. Pedig Iowa billegő állam, de sztem be lehet most húzni Trump mellé.Erre térjünk vissza 2020.november 4-e után
Erre térjünk vissza 2020.november 4-e után
Mit mondott csak nagy vonalakban?Érdemes végighallgatni az évértékelőjét... Hosszú, de tanulságos.
..
Közben felmentette a szenátus is:
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200205/felmentette-trumpot-az-amerikai-szenatus-414899
Mit mondott csak nagy vonalakban?
Győzni fog megint.Főleg gazdaságról beszélt, rövid érthető tőmondatokban. Felsorolt minden mutatót, amiben jobbak az előző adminisztráció óta! Minden eredmény bemondása után hangos vastaps és "standing ovation" (persze csak a republikánusok)! Gyakorlatilag a másfél órának a felében állva tapsoltak!
Sok volt a meghívott vendég, néger kislány a szabad iskolaválasztás okán, néger munkanélküli, akiből cégvezető lett, 100 éves (nem vicc!) vállapos katona, a venezuelai ellenzékvezír kvizling-gyerek (nevét le sem írom), koraszülött kislány az anyukájával, hispán kadétnövendék, aki űrhajós akar lenni, egyszóval teljes volt a show-műsor! Demokraták csak pislogtak, mint béka a nedves fűben...
Azok a grimaszok, begyakorolt öntelt mimika és dölyfös arcjáték meg olyan elemek, amelyekhez képest Benito Mussolini egy tehetségtelen kiscserkész csupán...
Szóval óriási America The Greatest, The First, The Biggest etc. kampánybeszédet hallhattunk!
..
Érdekes lesz, hogy a másik oldal kit indít majd rá...(???)
Én úgy érzem, hogy "az elit" kinyilvánította, hogy végigviszik azt a gazdasági vonalat (vámháborústól-mindenestől), amit 2016 vége óta láthattunk!
Köszi.Főleg gazdaságról beszélt, rövid érthető tőmondatokban. Felsorolt minden mutatót, amiben jobbak az előző adminisztráció óta! Minden eredmény bemondása után hangos vastaps és "standing ovation" (persze csak a republikánusok)! Gyakorlatilag a másfél órának a felében állva tapsoltak!
Sok volt a meghívott vendég, néger kislány a szabad iskolaválasztás okán, néger munkanélküli, akiből cégvezető lett, 100 éves (nem vicc!) vállapos katona, a venezuelai ellenzékvezír kvizling-gyerek (nevét le sem írom), koraszülött kislány az anyukájával, hispán kadétnövendék, aki űrhajós akar lenni, egyszóval teljes volt a show-műsor! Demokraták csak pislogtak, mint béka a nedves fűben...
Azok a grimaszok, begyakorolt öntelt mimika és dölyfös arcjáték meg olyan elemek, amelyekhez képest Benito Mussolini egy tehetségtelen kiscserkész csupán...
Szóval óriási America The Greatest, The First, The Biggest etc. kampánybeszédet hallhattunk!
..
Érdekes lesz, hogy a másik oldal kit indít majd rá...(???)
Én úgy érzem, hogy "az elit" kinyilvánította, hogy végigviszik azt a gazdasági vonalat (vámháborústól-mindenestől), amit 2016 vége óta láthattunk!
Az jó nekünk, ő legalább nem cseszeget minket és a soros szervezeteknek na meg a hazai ellenzéknek egy hátszéllel kevesebb. Már csak Brüsszelben kellene egy elfogatható kompromisszumot kötni és akkor valóban ahogy milagro mondaná a csillagok állása nekünk kedvez.Győzni fog megint.
Dehogy nem vicc . Jelenleg ha jól tudom, az oroszok csak az ISS ig tudják őket vinni !Kifelejtettem, de nagy durranás volt még a Holdra való visszatérés és a Mars meghódítása is az Artemis-program keretében (1:02-től)!
Nem vicc!
..
https://en.wikipedia.org/wiki/Artemis_program
Az jó nekünk, ő legalább nem cseszeget minket és a soros szervezeteknek na meg a hazai ellenzéknek egy hátszéllel kevesebb. Már csak Brüsszelben kellene egy elfogatható kompromisszumot kötni és akkor valóban ahogy milagro mondaná a csillagok állása nekünk kedvez.
Én ennyire nem vagyok képben, nem tudom mire gondolsz a faszit sem láttam még.Csak lehet, hogy neki is...
január 19. !!!
..
..
..
..
meglátjuk...
Én ennyire nem vagyok képben, nem tudom mire gondolsz a faszit sem láttam még.