Ha kamu lenne akkor nem jelezték volna a rendőrök?Nahát nahát. False flag?
Látszik a spectrumos videón, hogy a haver szépen végigvideózza.
Ja megnéztem még1szer. Lehet, hogy az egyik rendőr is benne van?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha kamu lenne akkor nem jelezték volna a rendőrök?Nahát nahát. False flag?
Látszik a spectrumos videón, hogy a haver szépen végigvideózza.
Rá gondolsz?Ha kamu lenne akkor nem jelezték volna a rendőrök?
Ja megnéztem még1szer. Lehet, hogy az egyik rendőr is benne van?
Aha, rá.Rá gondolsz?
Igen szomorú ez. Nekik még barbárok se kell hozzá, mint anno Rómának.
Most, amikor gazdagok lettek, rep vezetés volt. Aztán jöttek a demek, és felélik a tartalékokat, miközben pc politizálnak, gender, egyéb hülyeségek. Aztán rendet kell csinálni. Jön is a rendcsinálás, de mindig a repekkel, és amint eltelt pár év, felnő egy generáció aki nem volt még akkor, amikor a szart a helyiek rendbe rakták, ismét a demokraták jönnek. ÉS kezdődik minden elölről ...Hol is láttam hasonlót? Ja, ahol lakom ...az 5 leggazdagabb amerikai allam a demokratake, 5 legszegenyebol 4 meg republikanusoke...akor most hogy is van ez?
lehet hogy politikailag hulyesegeket csinalnak, de a gazdasagot ok szoktak rendbe tenni...
Nahát nahát. False flag?
]
Most, amikor gazdagok lettek, rep vezetés volt. Aztán jöttek a demek, és felélik a tartalékokat, miközben pc politizálnak, gender, egyéb hülyeségek. Aztán rendet kell csinálni. Jön is a rendcsinálás, de mindig a repekkel, és amint eltelt pár év, felnő egy generáció aki nem volt még akkor, amikor a szart a helyiek rendbe rakták, ismét a demokraták jönnek. ÉS kezdődik minden elölről ...Hol is láttam hasonlót? Ja, ahol lakom ...
Black lives matter, avagy a majmok bolygója:Lázadás
ja a legszegenyebbek meg demokratak alatt voltak elobb es most a republikanusok californiat csinalnak beloluk
tenyleg nem erdemes itt irni semmit.
Nem a tweetekben ki is elemzik, hogy a bal kezén ott egy morotos/bicajos sisak, az csattan.Abban sem vagyok biztos, hogy a feje érte az aszfaltot.
Na majd Biden megmutatja. Megmutatja?Van igazság abban amit mondasz,de szerintem nem kell temetni Amerikát, megfogják ők ezt ők oldani, viszont ha ezek a tüntetések és zavargások elhúzódnak akkor Trump ujraválasztásának reszeltek,ami nem is akkora baj mint ahogy egyesek gondolják,ugyanis ez a faszi egyre kiszámíthatatlanabb,ami egy nagyhatalom vezetőjeként elégé veszélyes a világ stabilitására nézve.
Lőni kell. Lőni kéne, szervezetten, az államnak az erőszakszervezetei által, már egy hete is elkéstek volna. Ez tényleg a legrosszabb kifutás felé pörög, ahol a fehér boltos, farmer, redneck miután teleszaladt ezzel a fasza, előveszi az AR-15-öt, és elkezdi halomra lőni a kannibál paplanszájúakat. Az már irányíthatatlan rasszista belháború lesz, a legzüllöttebb afrikai fajtából való...Katasztrófa ...
demek vs rep jobs es gdp...
(itt nincs az eses amit trumpli csinalt es a 40 milla munkanelkuli)
fasza lehet a republikanusok iranyitasa alat...
Kanadába? Ott még több antifás, genderes meg hasonló őrült él.Castro identitászavaros zabigyereke..., pfejj.
..
Mit tippeltek, ha ez elhúzódik százezrek, vagy milliók fognak átköltözni Kanadába?
En meg ilyet nem lattam... Hirtelen azt se tudom sirjak vagy nevessek... Vazzz... Mi lett volna ha rendoreink Roszken nekiallnak a segguket razni mint ezek? En a budos eletbe be nem teszem abba az orszagba a labam az fix... Isten orizz...Makarena
Trumpot kihagytad.demek vs rep jobs es gdp...
(itt nincs az eses amit trumpli csinalt es a 40 milla munkanelkuli)
fasza lehet a republikanusok iranyitasa alat...