Nyihihi! A BLM üti ki az Uniót.érdekes lenne ha az európai parlamentet is kifosztanák/felgyújtanák Brüsszelben...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nyihihi! A BLM üti ki az Uniót.érdekes lenne ha az európai parlamentet is kifosztanák/felgyújtanák Brüsszelben...
Egyébként, már a koronavírus is érdekes volt, de ami most zajlik világszerte (kivétel a Kínával és Oroszországgal jóban lévő államok, ill. ahol ballib kormány van, és szeretnék is ha maradna, így egy riot kiütné őket) mintha most már egy kicsit gyanús lenne, nem? Nálunk nincs ennyi hülye, max. újságírókkal az a kétezer aki ma kint volt, de még itthon nem tudták összefűzni a kettőt (kormány és rasszizmus), mert pont pár hete öltek meg két srácok egyesek, feketék meg nem nagyon vannak.Nyihihi! A BLM üti ki az Uniót.
Nem én mondom, a KGB.Miért mondasz ilyet! Erre nincs bizonyítékod ...
2000? Fotók alapján 300-ra tippeltem + a fotósok.max. újságírókkal az a kétezer aki ma kint volt
Ez inkább üzleti racionalitás. A kellemetlen áthallások miatt most nem időszerű rendőrös játékot hirdetni, nem is érdemes rá költeni. Ráadásul a témakapcsolt hirdetési mód miatt most olyan tartalmak mellett lenne LEGO -zsaru, amik mellé joggal nem akarnak odakerülni. A szakemberek vigyáznak a márkaértékre.A LEGO bejelentette, hogy azonnali hatállyal kivonja a piacról az összes rendőrfigurás játékkészletét. Nincs többé rendőrőrs, rendőrautó, bilincselős zsaru.Ezzel akarnak szolidaritást mutatni a George Floyd eset következtében kialakul szörnyü állapottal
Később cáfolták:
A LEGO közleményt adott ki, hogy hamis állítások terjednek a közösségi oldalakon.
Nem kivonták a forgalmazásból, hanem a helyzetre való tekintettel és az amerikai események miatt szüneteltetik a reklámkampányt és ezen termékek digitális hirdetéseit. Tehát nem reklámozzák a szetteket.
Liberális agyhalál
Brusszelt tolem nyugodtan lebonthatjak. Mondjuk ott nem tudom mi ellen hoborognek, nincs eleg demokracia vagy olik a negereket az Eu fovarosaban?Hát itt Brüsszelben is volt ma vmi parádé. Most az esti bevásárlásra keszülnek...
Választási év van. Szerintem is minden adott egy még nagyobb felfordulásra, plusz a koronavírus miatt döccent egy nagyot az Egyesült Államok gazdasága is.
Akár lesz idén elnökválasztás, akár csak jövőre, akár Trump nyer, akár valaki más, pont nem az a szitu van, hogy ez ne váltana ki még nagyobb egymásnak feszülő idulatokat. És elnézve a tömeges őrjőngést, mozgást, még a koronavírus is új erőre kaphat. Szerintem...
Ugye ugye ez a kamupapa megmutatta ebben az utat...Na de ez mâr azért tényleg túlzás. Inkább bölcsen hallgatok nem mondok semmit.
érdekes lenne ha az európai parlamentet is kifosztanák/felgyújtanák Brüsszelben...
Saját maguknak bontják le azt az államszervezetet és társadalmi gondolkozást ami ettől védte eddig az embereket.Ugyan hogyan?
Nem én mondom, a KGB.
2000? Fotók alapján 300-ra tippeltem + a fotósok.
Honnan volt 2000 hülye? Amúgy fotón láttam csomóan kb szégyelték meg bújkáltak a táblák/sapkák mögé. Olyan érzésem volt, mintha kötelező lett volna kimenniük.
NGO-k nem ezért vannak?Majd jöhetnek később a rögtönítélő bíróságok is. Egyszer valakinél elszakadt a gépszíj és csúnyába fordul az ügy... Olyan afrikai vagy vörös diktátoros leszámolásba. Érdekes hogy elvileg az USA volt a fő komcsi ellenes erő a világon, mégis olyan vörös forradalom szaga van a dolognak, csak az osztályharcot behelyettesítik a rasszizmussal.
Amúgy igaz hogy gyengébb kivitelben, de az előző választások előtt is voltak hasonló megmozdulások. Valaki nagyon keveri ott a szart, de nemcsak ott mert az egész világon terjed ez a betegség. Erre lenne jó rálatni hogy ki áll ez mögött, mert hogy egyszerre több országban történik nem gyenge szervezettségre utal.
Nem én mondom, a KGB.
2000? Fotók alapján 300-ra tippeltem + a fotósok.
Honnan volt 2000 hülye? Amúgy fotón láttam csomóan kb szégyelték meg bújkáltak a táblák/sapkák mögé. Olyan érzésem volt, mintha kötelező lett volna kimenniük.
Hivatalosan szolidaritás volt az afro-amerikaiakkal, meg a belga rendőri rasszizmus miatti tiltakozás. IIyenis van ám!Brusszelt tolem nyugodtan lebonthatjak. Mondjuk ott nem tudom mi ellen hoborognek, nincs eleg demokracia vagy olik a negereket az Eu fovarosaban?
Nem kell ezen meglepődni a forradalmak felfalják szülötteiket, danton is megmondta robespierrnek, hogy nemsokára ő is követni fogja és láss csodát 3 vagy 4 hónappal később követte is....Azért az antifának meg a sok kis hülye bebolondított fehér libának meg kellene ezt néznie:
Ők lesznek az elsők akiket az új bolsevik hatalom kivégez, miután elvégezték a piszkos melót.
Ezek szerint belgiumban élsz?Itt az utcámban is balhéznak.....már látom élőben mint jelent az igazi szabadság és demokrácia.
Az eredeti szerepük szerint nem. Láttam néhány szervezetüket Afrikában, (az igaziakat amik nem csak migráncsfuvarozásra lettek létrehozva) , hát le a kalappal azelőtt amit ott csinálnak. Tényleg önzetlenül segítenek. Másrészt amit a migrikkel meg mindenféle emberi jogokkal művelnek az undorító. Szerintem meg lettek fertőzve azok is.NGO-k nem ezért vannak?
Mosdatsz! Ne rendőrt ne gyártson a lego, hanem fekete rendőrgyilkos looter négert, ha már példát akar mutatni! Ja hogy nem minden néger ilyen? Hát rendőrből sem mind öl drogos négert... Jobb lett volna ha simán a lego kimarad ebből...Ez inkább üzleti racionalitás. A kellemetlen áthallások miatt most nem időszerű rendőrös játékot hirdetni, nem is érdemes rá költeni. Ráadásul a témakapcsolt hirdetési mód miatt most olyan tartalmak mellett lenne LEGO -zsaru, amik mellé joggal nem akarnak odakerülni. A szakemberek vigyáznak a márkaértékre.