Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem értem. A tenoristák nem így szoktak eszközt csempészni. Lehet a gépet akarták megbontani? Vagy csak éberségi teszt?
<blockquote rel="tomcat1">Nem értem. A tenoristák nem így szoktak eszközt csempészni. Lehet a gépet akarták megbontani? Vagy csak éberségi teszt?
Még nincs itt április 1.Egy kulonleges repulo csészealjat fotóztak le az usaban.
A gátőr is megmondta végülis. Az a gyanús, ami nem gyanús. ..Trumpék tették az Instagramra
https://www.instagram.com/p/BDBS8bYGhWr/
Én 70 százalékban buztos vagyok abban hogy a vénasszony fog nyerni.
Ez kell! Egy második hoki Merkel a világnak!!!
Értem én, hogy szőke nő, meg "ámerikái"(mert az mind hülye az itt fórumozók nagytöbbsége szerint), de bárki elhiszi, hogy világmegváltó levelezését a saját,privát íméljei közé rejti??? Na hagyjuk már!https://wikileaks.org/clinton-emails/
"Hillary Clinton Email Archive
On March 16, 2016 WikiLeaks launched a searchable archive for 30,322 emails & email attachments sent to and from Hillary Clinton's private email server while she was Secretary of State.
..."
Az idozites csak a veletlen muve.
<blockquote rel="joker"><blockquote rel="plushun"><blockquote rel="joker">Könnyen megtörténhet, hogy saját maga szervezi vagy valaki a stábjából reklám céllal az ilyeneket. Ha meg tényleg nem valakinek a kutyája. mint a többi, akkkor benne van a pakliban, hogy kilövik, de erre ők is gondoltak szerintem és megteszik a szükséges intézkedéseket.
<blockquote rel="plushun"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="plushun"><blockquote rel="joker">Könnyen megtörténhet, hogy saját maga szervezi vagy valaki a stábjából reklám céllal az ilyeneket. Ha meg tényleg nem valakinek a kutyája. mint a többi, akkkor benne van a pakliban, hogy kilövik, de erre ők is gondoltak szerintem és megteszik a szükséges intézkedéseket.