Itthon kiengedték őket a fényre. Amerikában én még értelmes jelöltet nem láttam indulni az elnöki pozícióért, se rep, se dem. Alkalmas volt már, utólag. A szenátus és a kongresszus pedig lassan kihalási alapon megy mindkét pártnál. Néha feltűnik egy-egy helyi Kunhalmi vagy Szél/Hadházy szintű elmebeteg ott is, majd a karaván halad tovább. A városok EDDIG demokraták voltak, a vidék kb. republikánus, ill. néha egy-egy jelölt kapcsán keveredés.
Szerintem, bár annyira nem mentem bele a történésekbe, hogy teljesen pontos véleményt nyilvánítsak, de ami látszódik, papíron hatalmas a támogatottságuk ezeknek az idiótáknak, mellé a médiát jól használják, sőt, a média szervezi és irányítja őket, mindent egy lapra tettek fel, de ez országos választáson soha sem szokott sehol kijönni. November még messze. Bush óta nem bukott meg republikánus elnök egy turnus után. Biden nem alkalmas jelölt, mindegy kit választ maga mellé alelnöknek. Ezt sose nézik a választók. Trumpot eltaláltam anno, túl simán hozták Clingonnét pedig az tényleg kiélezett szitu volt.
Ebből a mostaniból JELENLEG a média csinál kiélezett szitut, de csak vágy politizálnak. Ez nem az. Mellé a sok kár, a vírus okozta károk. Legutóbb sokkal szarabb körülmények között nyert Trump. Ez ami van, inkább hoz Trumpnak, mint visz. A FB, TW, Inst, stb. eddig se mellette állt. A katonákat megnyerte az értékmegőrzés miatt, nem hiszem, hogy erre az anarchiára szavaznának. Bármennyire is szeretné a média, Anarchia jelenleg a demokraták, a rend, főleg, hogy nem engedik, hátráltatják, stb. Trumpot évek óta, ilyen bíró bírál felül valamit, olyan, mellé a folyamatos karaktergyilok a LB és Trump kapcsán, és mind megnyerte, pedig a média keményen gyilkolta, pedig Trump. Még republikánusokat se mondok, ők a szokásos semmilyen eredményüket hozzák majd.
Olyan ez, mint a két VH közötti Németország. Valahogy mindig kijött, hogy több a rendes ember, mint az erőszakot kedvelő. Amikor 1945ben a kommunisták itthon a SZEB vezetésével SE tudtak értelmes eredményt elérni, mert azt hitték, hogy ha kimegy 800 ezer ember a rendezvényeikre, akkor azok rájuk is szavaznak. Kurva nagy pofára esésük volt a választások után, és csak a SZEB révén tudtak hatalomban maradni, pedig akkor aztán a választói névjegyzéket rendesen megvágták, és még úgy se. A többi történelem.
Egy esetleges demokrata győzelem kicsinálná Amerikát. Ezt azért ott is látják. Még inkább a tech cégek kerülnének hatalomba, cenzúra, kilátástalanság, munka nélkül sok segély, mani, igazi kommunizmus lenne. De aztán elfogyna a mások pénze, mint itthon, még nagyobb válság, és roló.