Amúgyis sört nyitottam.
Én is jó hideg Urquell-t !
Scol !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amúgyis sört nyitottam.
A COLA AZ COCA ! A többi az csak satöbbi !
Azért nem érné meg szétszedni, de a szupravezető nagyon drága lehet.
Akkor lemaradtál errőlA COLA AZ COCA ! A többi az csak satöbbi !
Akkor lemaradtál erről
Jupiler. Belga. Sokat próbáltam már itt kint, de a legtöbb nekem túl extra. Ez a Dreher kategória jött be.Én is jó hideg Urquell-t !
Scol !
Álcázott bolsevista propaganda, ami nem csoda, hiszen a qubit a 444 'tudományos' oldala.„Az adatok azt mutatják, hogy a társadalmi katasztrófák elkerülhetők. A gazdasági egyenlőtlenségre és a növekvő államadósságra megoldást jelenthetnek a progresszívabb adókulcsok. Nem szabad azon a ponton túlmenően bővíteni a felsőoktatási rendszert, ameddig a gazdaság még fel tudja szívni a diplomásokat. Úgy tűnik, a múltban a magasan képzett, diplomás fiatalok túltengése volt az egyik legnagyobb kiváltója a társadalmi instabilitásnak.”
Ezt már milyen régen így gondoltam én is. Nem kell ennyi felsőfokú végzettségű, pláne nem haszontalan szakokon.
Nah mi van a Vad Bandával, odaértek már?
Kiderült Ausztráliában motoroztak. Már ezek sem a régiek, mki bebuzult.Ottvannakmar?
Akadozik az áruszállítás Seattle-be és Minneapolisba, a fuvarozóknak érthető okokból nincs kedve szétveretni magukat.
https://halturnerradioshow.com/inde...attle-and-any-other-city-which-defunds-police
Pedig most kellene odafele nyomni a szójatejet, amelyik kölyöknek csöcse nő az részt vett a tüntetésben.
Hiába na, nem is igazi a kommunizmus ha nincs élelmiszer és áruhiány!Akadozik az áruszállítás Seattle-be és Minneapolisba, a fuvarozóknak érthető okokból nincs kedve szétveretni magukat.
https://halturnerradioshow.com/inde...attle-and-any-other-city-which-defunds-police
A Szovjetunió is gerontokráciává alakult, oszt' mi lett a vége?Nem hiszem. Klinton banya az nagy fail lenne bajdenak akinek minden szavazat most szamit Mindenki akinek van egy kis esze tudja hogy ott meg az amcsik sem szeretik a banjat. Szerintem mar megvan a csapatja, es nem lattom a banyat hogy ottlene baiden korul.
Nem veletlenul sandersot lattad felhalottan? Mert az mar tenyleg ott van, meg korhazba is vot a szive miatt. Tramp sem mai gyerek, baiden sem, nemtom mit akarnak olyan oregkent...gondolom izzad a orvosi csapatjuk minden nap hogy valami formaba tarja oket. Szerintem egyik sem birja ki a kovetkezo 4 evet.
Ps. Baiden tenyleg vezet par helyen.
Már volt saláta józsi kamu videója.
Black Lies Matter.