Ez a teljes elhülyülés már, nem tudom így a technikai fölény sem látszik hosszú életűnek.
Mindössze a "forradalom megeszi a gyermekeit" esete forog fenn ... Nincs itt semmi látnivaló - lehet továbbhaladni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a teljes elhülyülés már, nem tudom így a technikai fölény sem látszik hosszú életűnek.
Mindössze a "forradalom megeszi a gyermekeit" esete forog fenn ... Nincs itt semmi látnivaló - lehet továbbhaladni.
Enyhítő körülménynek számít az Oxfordi Egyetemen a vizsgák osztályzásakor, ha a hallgatót „traumatizálta” George Floyd halála – írja a Daily Mail.
Louis Richardson, a világhírű brit felsőoktatási intézmény alkancellárja azt követően hozta meg a szóban forgó döntést, hogy a hallgatók közül többen is azt állították, hogy az egyetem fekete tanulóinak teljesítményére negatív hatást gyakorolt Floyd sokkoló halála, ezért a valódi tudásuk alatti szinten teljesítettek a vizsgákon.
Na b+, ez egy nagynevű egytem? Libsi agymosoda!
Összeomlás???Ugye azt tudod,hogy a Római Birodalom összeomlása után kevesebb mint felére csökkent a lakosság...Egy alapvetően önellátó gazdálkodásra épülő népesség körében(a birodalom vége felé már a lakók döntő többsége paraszt).Szerinted mi lenne most,mikor még a parasztok döntő többsége se képes az önellátásra?Írni olvasni felejtettek el időszakosan, vagy visszamásztak a fára?
Persze hogy nem, itt már csak az összeomlás fog segíteni ami után újjá lehet építeni a romok alól a nyugati civilizációt, reméljük minél hamarabb túlfeszítik a húrt hogy meglegyen a korrekció és kevesebb legyen a járulékos veszteség.
Összeomlás???Ugye azt tudod,hogy a Római Birodalom összeomlása után kevesebb mint felére csökkent a lakosság...Egy alapvetően önellátó gazdálkodásra épülő népesség körében(a birodalom vége felé már a lakók döntő többsége paraszt).Szerinted mi lenne most,mikor még a parasztok döntő többsége se képes az önellátásra?
Sürgősen felejtsük el ezt az összeomlás jó lenne dolgot!!!
Értem.Rossz nagyon ide az összeomlás szó.Ami összeomlik,annak annyi.Megújúlás kell,racionalizáció.Nincs kedvem mindig leírni hogy ez nem egy poszt apokaliptikus világ ami az összeomlást jelenti ahol kunyhókba költözünk, hanem az a pont ahol a nyugati civilizáció felismeri hogy az irány amibe tart rossz és drasztikusan korrigál rajta egyet mert fenntarthatatlan, gazdaságilag és társadalomszervezés szempontjából is.
Pl ha az autonóm zónát Seattle ben az egész városra kiterjesztenék és hagynák nekik, pár nap alatt összeomlana az ellátás, és az a sok nagyon "egyszerű" ember aki fel se tudja fogni a világot maga körül ráeszmélne hogy "ez rossz" és egy hét múlva akik addig hangosan kiabáltak kommunizmusért 80% normális útra térne mert nem is akkora buli, csak addig amíg anyáék fizetik, de ha anyáék se tudják akkor már másabb, és beindulna az immunreakció a kommunistákkal és anarchistákkal szemben.
A kisgyerek is csak egyszer nyúl hozzá a forró sütőajtóhoz aztán tanul belőle, de ehhez kell egy sokk, a mérete nem mindegy.
A kommunizmus újra és újra elő fog mászni a sötétből amíg lusta és irigy ember van ezért kell az immunrendszert néha újra megtanítani védekezni.
Szóval az összeomlás az csak egy jó erős érzelmi töltésű szó ezért használom.
De lehet hogy férfi létemre éppen menstruálok és kicsit hisztis vagyok, nézd el, főleg hogy még George halálán se tettem túl magam
Sajnos egyetlen nagy civilizáció sem épült újjá az összeomlása után. A nyugati sem fog, különösen az időközben betelepített idegenek tengerében.Írni olvasni felejtettek el időszakosan, vagy visszamásztak a fára?
Persze hogy nem, itt már csak az összeomlás fog segíteni ami után újjá lehet építeni a romok alól a nyugati civilizációt, reméljük minél hamarabb túlfeszítik a húrt hogy meglegyen a korrekció és kevesebb legyen a járulékos veszteség.
Állítólag teljesen kamu, baromi nagy a szósz, az egész rendőrség felállt amikor vádat emeltek a magukat jogosan védő társaikkal szemben. A polgármester zavartan magyarázkodott valamit full damage control üzemmódban a CNN-en, hogy hehe, dehogy is, van elég ember, minden rendben, de a rendőrségi frekvencián az utolsó leadott üzenet a gyülekező antifákról szólt, majd ha valakinek még van cucca a kapitányságon az menjen érte, aztán "fall back". Azóta minden járőr eltűnt az utcákról. A rádiózást lehet online is hallgatni, tény, hogy baromi nagy a csend.Félúton az igazság.
Az átlagostól többen jelenttettek betegséget (BlueFlu) de van elég zsaru az utcákon.
A városi rendőrség twittere:
Fickót antifa megkergette, egyik fejbevágta gördeszkával a másik le akarta szúrni.
Önvédelem, felmentették.
Még rémisztőbb, hogy az ilyenek kezébe kerülhet idővel a "technika"!
Mintha csimpánzoknak adnál AK47-est...