Nos, hát ez egy ilyen játék! Nem voltam a jövőbe látó, sem bennfentes aki hozzáfér minősített amcsi vagy kínai papírokhoz, amikor azt mondtam mikor indult a balhé Hong-Kongban, s jöttek a kínai beszámolók hogy külföldi NGO-k tüzelik a népet, meg fényképek az amerikai diplomatákkal vegyülő "szabadságharcos" fiatalok vezetőiről, hogy lehet nemsokára rájönnek az USA-ban is a négerek hogy őket nagyon elnyomják!Miből gondoljátok, hogy nem egy globális titkosszolgálati játszma felszínét látjuk? Ahogy Amerika szíthatta a hongkongi tüntetéseket, úgy Kína is szíthatja az amerikai tüntetéseket. Ahogy eddig is kiderült, hogy a vezető tudósoktól a rendőrségig mindenhol ott vannak a CCP beszervezett emberei, úgy a politikusok és bírák között is ott lehetnek. Pár napja derült ki, hogy a BLM egyik alapítója, a "kiképzett marxista" Alicia Garza van a nyíltan államellenes Black Futures Lab mögött is, ami a Chinese Progressive Association által pénzelt projekt! A támogatás gomb közvetlenül a CPA oldalára visz! Biztos csak véletlen.
https://www.dailymail.co.uk/news/ar...funded-pro-Chinese-Communist-Party-group.html
Ez egy ilyen bicikli! Hatás - ellenhatás! Bizony az USA sem tehet meg büntetlenül semmit, ahogy eddig látom, erre a Hong-Kongi bulira inkább ráfaragni látszanak, mert bár okoztak a kínaiaknak vele fejfájást, ŐK most a válasz miatt nagyobb szarban vannak!
USA - Kína félidő 1 : 0, de fordulás után most épp úgy tűnik nekem 1 : 2!
Hol lesz a vége ?!