W
Wilson
Guest
Azt mutatják meg, hogy tényleg csalás történhetett, nem csak beképzeli magának a vesztes fél. Ezen a linken elmagyarázzák az egészet:
"Egy névtelenséget kérő amerikai statisztikus elemezte a gyanúsabb választói körzetek eredményeit, ahol Joe Biden látványosan elhúzott, és tegnap éjjel részletesen publikálta az eredményeit. Elmagyarázzuk, bemutatjuk és le is ellenőrizzük ezeket! ..."
Nekem úgy tűnik, hogy kivárnak a kritikus helyeken a repek, mert pl. ezzel a módszerrel a zárás után lehet bizonyítani a csalást.
Kíváncsi vagyok a demokraták ezt hogy akarják kidumálni.
Nem tudom mikor akarják bemutatni a republikánusok a bizonyítékokat,de nem lehetnek nagyon biztosak bennük,mert a republikánusokhoz közeli sajtóorgánumok,szerint lázasan keresik Trump környezetében azt az embert aki megtudja győzni Trumpot,hogy a demokraták győzelme esetén adja át a hatalmat,mivel Trump a környezetének kijelentette,hogy nem fog önként távozni,mondjuk minden oka meg van arra,hogy ragaszkodjon az elnöki székhez,mivel ha elveszíti a választást akkor elveszti a mentelmi jogát is és így egy sor büntetőügyi és a pénzügyeivel kapcsolatos per várhat rá.