A fiatal Rothschild nagyon el van kapatva...
Örüljünk, hogy bemutatkozott.
Jéé, milyen közönséges...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amíg ők nyomják a pénzt, és adják kamatra...
Óhh gyerekek!
Blue Beam Project?
--------------------
"Neil deGrasse Tyson asztrofizikus szerint november 2-án - egy nappal az amerikai elnökválasztás előtt - egy kisbolygó léphet a Föld légkörébe. Szerencsére az objektum csupán hűtőgép nagyságú, nem fog komoly károkat okozni."
https://ma7.sk/kavezo/egy-nappal-az-amerikai-elnokvalasztas-elott-aszteroida-talalhatja-el-a-foldet
..
És még primitív is. Hiába no. A pénzhez nem föltétlenül párosul ész, pláne ha azt nem az illető kereste meg.Örüljünk, hogy bemutatkozott.
Jéé, milyen közönséges...
Kemény dolog a nyilvánvaló csalások tagadása.
Látom kerülted a fórumot, esetleg szimplán nem olvasod.ezt elobb be is kellene bizonyitani..
nem a fejszbukon, twitteren, vmi sex shop elott okoskodva...
Látom kerülted a fórumot, esetleg szimplán nem olvasod.
vmi sex shop elott okoskodva...
Látom kerülted a fórumot, esetleg szimplán nem olvasod.
jaja...Te!
Ugye annyira tudsz már a sorok között olvasni, hogy rájöjj, nem véletlenül egy szexshop előtt üzentek nekik, hogy srácok:
Vigyázz! Kész'! Rajt!
Indul a sz@rosbili felborítása!
..
Pizzagate megvan?
Tényleg nem, úgy még sosem sikerült nekik Bocsi...Ez az ő szintjük.Még győzni sem tudnak tisztességgel.
Szerintem sem volt veletlen a szexshop elotti nyilatkozat. Plane hogy Biden korul zavarosak ilyen teren a dolgok.Te!
Ugye annyira tudsz már a sorok között olvasni, hogy rájöjj, nem véletlenül egy szexshop előtt üzentek nekik, hogy srácok:
Vigyázz! Kész'! Rajt!
Indul a sz@rosbili felborítása!
..
Pizzagate megvan?
jaja...
elbaszta a hotelt nevet es egy hasonlo nevu kisbolt ele ment ...
biztos a szamok es a konteok kiadtak neked h guliani akarattal ment a sex shop ele
Szerintem sem volt veletlen a szexshop elotti nyilatkozat. Plane hogy Biden korul zavarosak ilyen teren a dolgok.
Szerintem simán belefér, hogy az választás végi káoszban valaki elnézett egy címet. Én inkább azt nem értem, hogy hirtelen mi a baja a liberálisoknak a szexbolttal? Az most nem modern és progresszív?Szerintem sem volt veletlen a szexshop elotti nyilatkozat. Plane hogy Biden korul zavarosak ilyen teren a dolgok.
Szerintem simán belefér, hogy az választás végi káoszban valaki elnézett egy címet. Én inkább azt nem értem, hogy hirtelen mi a baja a liberálisoknak a szexbolttal? Az most nem modern és progresszív?
Kertészeti áruház volt. Four Seasons Total Landscapingezt elobb be is kellene bizonyitani..
nem a fejszbukon, twitteren, vmi sex shop elott okoskodva...