Egen? Épp most vonulnak be Örményországba / Karabahba békefenntartónak
Mert muszáj volt nekik , nem hódításból tették .
+ Mi a vélerményed Trump helyzetéről ? Nem úgy volt hogy ő adja vissza a kelet európát a ruszkikank a zsidókkal lepaktálva ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egen? Épp most vonulnak be Örményországba / Karabahba békefenntartónak
Mert muszáj volt nekik , nem hódításból tették .
+ Mi a vélerményed Trump helyzetéről ? Nem úgy volt hogy ő adja vissza a kelet európát a ruszkikank a zsidókkal lepaktálva ?
De úgy volt, és lehet, hogy nem csak úgy volt, hanem úgy is lesz... mivel Izraelnek nem tetszik a Biden-féle fejlemény. Pont azért, mert Putyin és Trump között Izrael volt a közvetítő. Ha Trump tényleg bukik, akkor Izrael is bukik vele.
Szóval most az van, hogy a globalista Biden-féle tábor erővel akarja folytatni a globalizációt, mintha semmi sem történt volna, és ez nem egyezik Izrael akaratával.
Meglátjuk mi lesz ebből.
![]()
Talán ismered is őket személy szerint , hogy ily bizton állítod ?
És a képen több működő agysejt van, mint Biden fejében.
Tiszteletre méltó bírói gyakorlat? Csak a lelkiismeretüknek tartoznak ( az meg ha megvan a megfelelő motiváció sok mindent elbír).Micsoda duma!
A magyar alkotmánybírák meg most kerültek ki a jogról.
Nem a függetlenségükkel van a gond, hanem a kiegyensúlyozottsággal. Eddig 5 konzervatívnak mondató bíró volt és 4 baloldalibb-liberálisabb. Így ha egy keményebb ügy volt terítéken, akkor valóban vita volt, mert elég volt ha egy konzervatív a másik féllel értett egyet, akkor arrafelé dőlt a dolog. Így volt tétje a vitáknak. Most hogy 6:3 lett az arány, így aligha van esély értelmes vitákra, mert a konzervatív értékrend fog dominálni.
A Demokraták egyelőre semmit nem nyertek meg. Tart a szavazatok összesítése, újraszámolása ahol szükséges.
???
Annyira nyilvános, hogy a legutóbbi 78 oldalnyi peranyagot még én is megtaláltam és fentebb linkeltem is (szavazatok visszadátumozása Michigan államban).
Minden nyilvánosan lesz benyújtva, ahogy ez is, úgy a többi is.
Váratlan fejlemény.
Arizonában nőttek Trump esélyei a fordításra
Tegnap este még arról számoltunk be, hogy csökkennek a jelenlegi elnök fordítási esélyei, mert a friss szavazatokban csökken az őt támogatók aránya. A (magyar idő szerint) éjjeli adatfeldolgozás azonban ismét fordulatot hozott, hiszen a Bidenre voksolók aránya újra csökkent, ráadásul egy nagyobb adatcsomagon belül.
Biden előnye 15 ezer szavazat alá süllyedt, miközben még akár 70 ezer voks várhat megszámolásra. Ha ennek bő 60%-a Trumpot támogatja, akkor összejöhet neki a fordulat. Ez egyáltalán nem lehetetlen kimenet, de teljesen kétesélyes a szavazatszámlálás kimenete. Nem lenne meglepő, ha Arizonában még Georgiánál is szorosabb lenne a végeredmény.
Georgiában a helyzet változatlan, az a kevés szavazat, amit még megszámolnak, rendre érdemi Biden-fölényt hoznak. Emiatt a különbség folyamatosan kissé nő, de így is elég szűk ahhoz, hogy a végeredménnyel meg kelljen várni az újraszámolást.
Ha fordul akkor csak 279 tuti elektora van Bidennek.
Még 3 nyitott államból Alaska, N-Carolina Trump.
Georgia. Ha valaha megszámolják, akkor kezdetik újra, mert olyan kicsi a Biden előny.
És akkor a 3 per alatti északi állam lesz a kérdés. Bármelyik elég lenne a fentiből Trumpnak, ha Georgia republikánus maradna.
Én azt mondom lefutott. Nem véletlen hogy Arizonában képtelenek befejezni a számolást. Az pici lélektani fordulat lehetne.
Sorry. Egy nem hiányzott. Nem lefutott.Ne haragudj, de az utolsó mondatodat nem értem. Mi futott le? Biden győzelme, vagy Trumpé?
Sorry. Egy nem hiányzott. Nem lefutott.![]()
Értettem amit írtál, de lefordítottam magyarra!Vagyis lehet, hogy tényleg a rep értékrend dominál, de az se tér el durván a demokrata értékrendtől (jogértelmezésben) Sokkal kisebb a különbség, mint ha egy magyar alkotmánybírót Orbán ültet be, vagy Gyurcsány. Pláne úgy, hogy a mandátumuk lejárta után is élniük kell valahogy.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..