4. verzió:
Mindketten elnökök maradnak, csak az egyik a hasadást követően az Amerikai Egyesült Államoké, a másik meg az Egyesült Amerikai Államoké.
nekem tetszene egy north&south szétválás is
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
4. verzió:
Mindketten elnökök maradnak, csak az egyik a hasadást követően az Amerikai Egyesült Államoké, a másik meg az Egyesült Amerikai Államoké.
Kínának is!nekem tetszene egy north&south szétválás is
Ők inkább Cascadiát szeretnék leválasztani. Azt tudnák legjobban lenyelni és elszedné a maradék USA csendes óceáni kikötőit így szabad lenne nekik a pálya.Kínának is!
Ha már Cascadia akkor vigye Kaliforniát is, hadd tapasztalja a sok kis marxista milyen is az igazi maoizmus.Ők inkább Cascadiát szeretnék leválasztani. Azt tudnák legjobban lenyelni és elszedné a maradék USA csendes óceáni kikötőit így szabad lenne nekik a pálya.
Csak kaliforniával együtt van értelme és értéke.Ha már Cascadia akkor vigye Kaliforniát is, hadd tapasztalja a sok kis marxista milyen is az igazi maoizmus.
Nagyon meleg ez a pite...
Nagyon meleg ez a pite...
Az a 70% hitetlen republikánus sok sok millió dühös embert jelent, többnyire állig felfegyverezve...
Akkor a hazug CNN és a többi ballibbant sajtóval mit kellene csinálni, akik eddig is folyamatosan hazudtak, most meg úgy hirdették ki a választás nyertesét, hogy még nem lefutott a meccs. Ezek mivel jobbak?ha az amerikaiak jot akarnak maguknak, akor a komplett baiden/tramp csapatot bekaszlizzak a cnn/braibart paros usjagiroival egyutt...
Akkor a hazug CNN és a többi ballibbant sajtóval mit kellene csinálni, akik eddig is folyamatosan hazudtak, most meg úgy hirdették ki a választás nyertesét, hogy még nem lefutott a meccs. Ezek mivel jobbak?
(Még mindig nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy miért szurkolsz az ország megdemokratizálását ígérő Bidennek?)
javaslom hogy olvazsd el amit irtam meg 1x, mielott elfogult parttagkent nekem tamadsz..
ott van beirva a cnn-is...
nem szurkolok senkinek, fog mar fel, csak meg nem lattom hogy tenyleg volt csalas, es nem lattok birosagi dontest rola, es par demet bekaszlizva miatta, addig nem hiszem el..
hogy mit irnak a pestisracok/vadhajtasok/braibart/cnn/twitteren vmi ismeretlen milyen kepet tesz be/ tovabb mit mond a facebokkon az utcai bolond, a politikai analitikus aki ugy beszel ahogy melyik tv hivja be es fizet neki hogy nyomja a suket dumat, meg stb..
az engem hidegen hagy.
nem hiszek a medianak.
csak a igazolt tenyeknek es birosagi donteseknek.
javaslom itt a tobbinek is hogy kicsit vegyen vissza, mert megbolondultok a sok marhasagtol amit a media benyom nektek.
lattam itt szerbiaba egy generaciot hogy mivel valtozik a mindenapos tv agymosasal.
Az első next week az a vizsgálatok és perek elindítására vonatkozott ami hétfőn el is indult és cserébe a választási fraudmufti le is mondott.mar csak olvasom a trampot hogy majd NEXT WEEK...
mult heten is ezt irta..
Azt szabadon eldöntheti mit ad le. A hitelesség és az objektív tájékoztatás megint más kérdés.Mármint, hogy szabad neki dönteni, mit ad le? EZ VESZÉLYES!!
Nem, mert ezek örök klasszikusok Azok pedig megunhatatlanok.Nem unjátok még?
Nem, mert ezek örök klasszikusok Azok pedig megunhatatlanok.