Kutya ugat, karaván halad.Na erről beszéltem ha Bindent hivatalosan is elnökké választják akkor(mivel ez azt jelenti,hogy a hatóságok szerint nem történt csalás)még is azt erősíti,hogy csalás történt?.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kutya ugat, karaván halad.Na erről beszéltem ha Bindent hivatalosan is elnökké választják akkor(mivel ez azt jelenti,hogy a hatóságok szerint nem történt csalás)még is azt erősíti,hogy csalás történt?.
Tök mindegy, mert úgysem tehetnek ellene semmit(jogilag).Bár azt meg kell jegyezni, hogy az eszetlen rendbontók a demokrata oldalon vannak.A republikánusok nem hiszem, hogy ugyanazt leművelnék.Itt a nagyobb gond az, hogy precedenst teremtenek ezzel a demokraták, ha átmegy a hatóságokon, bíróságokon a választás.Innentől az USA választási rendszere úgy szét lesz csalva, hogy olyat még mi se láttunk itt Kelet-Európában, ami majd ott megy
A döntéshozóknak nagyon komoly súly nyomja a vállukat, mert most tényleg az USA jövője a tét és ez most hosszútávú probléma, amit meg kell oldani.
A legjobb az lenne, ha teljesen átalakítanák a választási rendszert, hogy kiszűrjék a jövőbeni gondokat.Na itt a gond.Ha Bident nevezik meg győztesként, akkor nem lesz változtatás a rendszeren és a jövőben még inkább lezüllesztik a választás színvonalát, tisztaságát.Ha Trump nyer, akkor talán lesz változtatás a rendszeren.Utóbbi ugye önmagában is azt jelentené, hogy a rendszer sz*r.Márpedig ebben az esetben kénytelenek lesznek valamit tenni.
Rendben. Azt visszaszívom.
...
Tudod az a bibim ezzel az egész "biztpolos amerikai történettel", hogy emocionális.
Vagyis nem bibi, pláne nem probléma, de ebben nem lehet egzakt módon vitatkozni. (Mint egy olyan, hogy márpedig szerintem ez a motor vagy konfig lenne jobb a Lynxbe/re)
Az itteni értelmiség is alul informált és felül emocionált.
Én speciel végig klikkelem az abc-t és úgy alakítom a véleményem. Persze ehhez nagyban hozzájárul a kialakult szemlélet, amit 56-os disszidens nagybácsi, vagy az orosz illetve amerikai fogságból hazatért nagyszülők alakítottak.
És szeretem a szavak válogatni és csiszolni, pláne addig amíg tükör nem lesz belőle.
De tudom, a szó veszélyes fegyver.
Pedig velem lehet párbeszédet folytatni, sőt bírnék egy nagy kerekasztal megbeszélést, hogy kiderüljön több minden van ami összeköt mint ami elválaszt,
de a privilégiumokkal és még néhány más dologgal se nem tudok, se nem akarok mit kezdeni. És nem fogadok el véleményt olyanoktól, akiknek nincs erkölcsi joguk másokat leteremteni. Márpedig a libernyákok többsége ilyen.
Velük ellentétben nekem van szellemi munkásságom, van világképem és értékrendszerem, van önálló akaratom. De ami a legfontosabb: senki nem tilthat meg semmit, esetleg bannolhat.
Nem kell az állásomat félteni, nem kell rettegnem a holnaptól, mert kemény munkával eljutottam valahonnan valahová. Abszolút elégedett és boldog ember vagyok, nem ájulok el magamtól, de tudom, ki vagyok.
Aztán ha valakinek nem tetszik... hát írhatnám... de disztingizélek.![]()
Miért írsz ilyen sortavolsaggal?
...lehet itt már hinni valakinek is?!
A RealClear Politics (nem republikánus) visszavette a Joe Bidennek kihirdetett államokat! 259 elektort ad már csak neki jelenleg!
https://www.realclearpolitics.com/elections/live_results/2020/president/
És nem fogadok el véleményt olyanoktól, akiknek nincs erkölcsi joguk másokat leteremteni. Márpedig a libernyákok többsége ilyen.
Jelenlegi szituáció, Donald Trump behúzta Alaszkát, Arizónában pedig jön föl, nagyon szoros.
..
![]()
Mert nála a sorok között több igazság van, mint abban amit írt.Miért írsz ilyen sortavolsaggal?
És Észak-Karolinát is! PA és GA kell, meg vagy NV vagy AZ és mindegy hogyan támasztotta fel St. Biden a halottakat Michiganben és Wisconsinban.Jelenlegi szituáció, Donald Trump behúzta Alaszkát, Arizónában pedig jön föl, nagyon szoros.
..
![]()
naponta 60 ilyenebbet láthatok a kormánymédiában.Teljesen el vagy tévedve. És jó lenne ha kinyitnád a szemed, miközben a turbóballer és libber médiát olvasgatod. Heti szinten, de inkább naponta megy az uszítás a fehérek, keresztények, magyarok és egészséges nemi ösztönű emberek ellen! Orbán Viktor lecigányozásáról nem is beszélve! Hvg-ét is olvasgass, meg a ballibberek gyűlöletokádatát is vedd észre a kommentszekcióban.
..
Egy példa, aztán OFF.
Ez éppen a Népszava "húsvéti ajándéka" volt, idén!
https://kuruc.info/r/6/211693/
![]()
..
Felsőbbrendűnek képzeled itt magad a többiekhez képest, de nagyon nem vagy az.
Csak egy provokatőr!
Összpontosíts a topik témájára!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..