Kutya ugat, karaván halad.Na erről beszéltem ha Bindent hivatalosan is elnökké választják akkor(mivel ez azt jelenti,hogy a hatóságok szerint nem történt csalás)még is azt erősíti,hogy csalás történt?.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kutya ugat, karaván halad.Na erről beszéltem ha Bindent hivatalosan is elnökké választják akkor(mivel ez azt jelenti,hogy a hatóságok szerint nem történt csalás)még is azt erősíti,hogy csalás történt?.
Tök mindegy, mert úgysem tehetnek ellene semmit(jogilag).Bár azt meg kell jegyezni, hogy az eszetlen rendbontók a demokrata oldalon vannak.A republikánusok nem hiszem, hogy ugyanazt leművelnék.Itt a nagyobb gond az, hogy precedenst teremtenek ezzel a demokraták, ha átmegy a hatóságokon, bíróságokon a választás.Innentől az USA választási rendszere úgy szét lesz csalva, hogy olyat még mi se láttunk itt Kelet-Európában, ami majd ott megy
A döntéshozóknak nagyon komoly súly nyomja a vállukat, mert most tényleg az USA jövője a tét és ez most hosszútávú probléma, amit meg kell oldani.
A legjobb az lenne, ha teljesen átalakítanák a választási rendszert, hogy kiszűrjék a jövőbeni gondokat.Na itt a gond.Ha Bident nevezik meg győztesként, akkor nem lesz változtatás a rendszeren és a jövőben még inkább lezüllesztik a választás színvonalát, tisztaságát.Ha Trump nyer, akkor talán lesz változtatás a rendszeren.Utóbbi ugye önmagában is azt jelentené, hogy a rendszer sz*r.Márpedig ebben az esetben kénytelenek lesznek valamit tenni.
Rendben. Azt visszaszívom.
...
Tudod az a bibim ezzel az egész "biztpolos amerikai történettel", hogy emocionális.
Vagyis nem bibi, pláne nem probléma, de ebben nem lehet egzakt módon vitatkozni. (Mint egy olyan, hogy márpedig szerintem ez a motor vagy konfig lenne jobb a Lynxbe/re)
Az itteni értelmiség is alul informált és felül emocionált.
Én speciel végig klikkelem az abc-t és úgy alakítom a véleményem. Persze ehhez nagyban hozzájárul a kialakult szemlélet, amit 56-os disszidens nagybácsi, vagy az orosz illetve amerikai fogságból hazatért nagyszülők alakítottak.
És szeretem a szavak válogatni és csiszolni, pláne addig amíg tükör nem lesz belőle.
De tudom, a szó veszélyes fegyver.
Pedig velem lehet párbeszédet folytatni, sőt bírnék egy nagy kerekasztal megbeszélést, hogy kiderüljön több minden van ami összeköt mint ami elválaszt,
de a privilégiumokkal és még néhány más dologgal se nem tudok, se nem akarok mit kezdeni. És nem fogadok el véleményt olyanoktól, akiknek nincs erkölcsi joguk másokat leteremteni. Márpedig a libernyákok többsége ilyen.
Velük ellentétben nekem van szellemi munkásságom, van világképem és értékrendszerem, van önálló akaratom. De ami a legfontosabb: senki nem tilthat meg semmit, esetleg bannolhat.
Nem kell az állásomat félteni, nem kell rettegnem a holnaptól, mert kemény munkával eljutottam valahonnan valahová. Abszolút elégedett és boldog ember vagyok, nem ájulok el magamtól, de tudom, ki vagyok.
Aztán ha valakinek nem tetszik... hát írhatnám... de disztingizélek.
Miért írsz ilyen sortavolsaggal?
...lehet itt már hinni valakinek is?!
A RealClear Politics (nem republikánus) visszavette a Joe Bidennek kihirdetett államokat! 259 elektort ad már csak neki jelenleg!
https://www.realclearpolitics.com/elections/live_results/2020/president/
És nem fogadok el véleményt olyanoktól, akiknek nincs erkölcsi joguk másokat leteremteni. Márpedig a libernyákok többsége ilyen.
Jelenlegi szituáció, Donald Trump behúzta Alaszkát, Arizónában pedig jön föl, nagyon szoros.
..
Mert nála a sorok között több igazság van, mint abban amit írt.Miért írsz ilyen sortavolsaggal?
És Észak-Karolinát is! PA és GA kell, meg vagy NV vagy AZ és mindegy hogyan támasztotta fel St. Biden a halottakat Michiganben és Wisconsinban.Jelenlegi szituáció, Donald Trump behúzta Alaszkát, Arizónában pedig jön föl, nagyon szoros.
..
naponta 60 ilyenebbet láthatok a kormánymédiában.Teljesen el vagy tévedve. És jó lenne ha kinyitnád a szemed, miközben a turbóballer és libber médiát olvasgatod. Heti szinten, de inkább naponta megy az uszítás a fehérek, keresztények, magyarok és egészséges nemi ösztönű emberek ellen! Orbán Viktor lecigányozásáról nem is beszélve! Hvg-ét is olvasgass, meg a ballibberek gyűlöletokádatát is vedd észre a kommentszekcióban.
..
Egy példa, aztán OFF.
Ez éppen a Népszava "húsvéti ajándéka" volt, idén!
https://kuruc.info/r/6/211693/
..
Felsőbbrendűnek képzeled itt magad a többiekhez képest, de nagyon nem vagy az.
Csak egy provokatőr!
Összpontosíts a topik témájára!