Persze, aki nem akar inkompetens pojáca elnököt aki bohócot csinál az országból az kommunista.
Láttad már Joe Bident "beszélni"?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Persze, aki nem akar inkompetens pojáca elnököt aki bohócot csinál az országból az kommunista.
Idióta komcsinakEzt kivételesen Amerikában hívják pontosan, komcsik azok Európában is. Aki Marx szobrot állít, minek hívjuk?
Öszintén engem már nagyon zavar ez a tönkreteszi, meg nagyképű dogma szöveg.Mindkét szereplő megéri a maga pénzét. Ideje lenne ha valaki letörné a szarvukat. Az az igazság mindkettő rettentő pökhendi, és csak tönkreteszik az USA-t na meg megpróbálnak egy csomó országot belerángatni a hülyeségeikbe. Megérdemelnének egy vereséget. Az a Kamala meg aztán főleg, úgy viselkedik, mintha mindenki másnál jobb lenne.
Ezt kivételesen Amerikában hívják pontosan, komcsik azok Európában is. Aki Marx szobrot állít, minek hívjuk?
Elvtársnak pontosabbanHülyének.
Nem, csak szimplán a nagy cégeknél dolgozók és a fiatalok kommunisták lettek.
Nálunk is ez a tendencia. Trendi lett a komcsi.
Öszintén engem már nagyon zavar ez a tönkreteszi, meg nagyképű dogma szöveg.
Trump az első elnök nem is tudom mióta, aki nem akarja a világ csendőrét játszani, aki alatt nem volt újabb hitelplafon emelés, aki nem viselt hábirút senki ellen. Aki alatt nem szükült a kinai-usa gazdasági olló, ami a záródás elötti állapota világháborút eredményezhet (legalábbis eddig a történelemben mindíg háborút eredményezett a gazdasági pólusváltás). Nem akarta ránkerőltetni az USA main sreamet.
Még azzal a jól lakott napközis hülyegyerekkel is meg tudott állapodni.
Tudom ciki beleallni, de nekem nem probléma, a legjobb amerikai elnöknek tartom hosszú idő óta.
Csak érdekessegként mondom, hogy Kennedyről a maga korában ugyan ezeket a dogmákat erőltettek, valószínűleg el is vesztette volna a következő választást és a gyilkosság volt az, ami a kultuszát megteremtette és ma "nagy" elnökként emlékeznek rá.
A törzsi gyűlölet megköveteli tőlük. Minél jobban leegyszerűsíteni és démonizálni kell azt aki nem ért velük egyet, akkor is ha az indoklás ordas nagy baromság.Szoval, amerika tobb mint fele komunista?
Aki demekre szavaz az komunista? Baident a kinai komunista part penzeli, mindha olyat is irtal.
Trump tehát lényegében a republikánus logó megtestesítése :Ez bizony jórészt igaz. A hasonlóság miatt a Trump elnökségéről nekem így röviden az
" . . . az elefánt a porcelánboltban..." szólás jut eszembe
Ahol véletlenül összetöri a porcelánokat, amiket eladtak volna neki --akár--.
. . . majd kiderül, hogy hamis mind ! ! !
. . . majd a bolt tulajdonos (multi, ... ) ezután rossz hírnév terjesztésért/hitelrontásért bepereli!
. . . már az alapvető hiba lenne (a rendszerben ! ), ha egyáltalán felmerül a kérdés, hogy ki volt a hibás ? ? ?
Felmerült ! ! !
.
Ez a frizura/motívum megérne egy védjegyetTrump tehát lényegében a republikánus logó megtestesítése :
Olyan ez mint az antifa, kőkemény komcsi gárda, csak amikor megalakult pont rossz volt a PR-ja a komcsiknak ezért találtak egy új nevet: antifasiszta.Ezt kivételesen Amerikában hívják pontosan, komcsik azok Európában is. Aki Marx szobrot állít, minek hívjuk?
Megnyeri b+....