A meghallgatások után Trump esélye megnőtt 3-ról 4%-ra. Már csak 96 hiányzik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"Sidney Powell, former federal prosecutor and current attorney to former Trump national security advisor General Michael Flynn, says she has evidence of a large scale plot involving US tech giants, the Dominion voting machine company, government officials and media giants to “steal” the election from Donald Trump."
..
"“We are talking about hundreds of thousands of votes. President Trump won this election in a landslide, it’s going to be irrefutable,” she insisted, adding that “there needs to be a massive criminal investigation and it’s going to affect millions of voters and elections”."
https://sputniknews.com/us/20201114...wyer-vows-to-prove-mass-vote-fraud-plot-soon/
Közöm nincs a témához, így elég volt belőlük ennyi izgalom. 1.44 $-t nyertem mikrotéten, szóval a söröm már megvan. Tudom, hol kell abbahagyni és kiszállni.Layeled már?
Nem akarsz szakítani egy nagyot?
Sajnos teljesen mind1 mit mond, ha megdönthetetlen bizonyítékai lennének akkor sem nyerhet már, hatalmas bukta lenne az egész usának a világ színpadán, egyszerűen nem fogják hagyni már, hogy nyerjen.
Nincs lejátszva. Egy szaros bíró ezt el tudja érni, akkor ez még nincs lejátszva.Közel sincs ez lejátszva.
Joe Biden nem lesz elnök, egyre inkább úgy érzem.
Klasz, nekik nem csalás, hogy 1.8 millió levélszavazatot küldtek ki és 2.5 millió jött vissza ... (PA).Közel sincs ez lejátszva.
Közel sincs ez lejátszva.
Hihetetlen, hogy minden elëjük tartott pâlcikân lelkesen átugranak. Egyszerüen ignorálni, jobb lenne. Ez a minden csontra râugrâs szerintem bizonytalansâgra utal. Minek minden idiótâval vitatkozni?
Én tisztelem a kitartásodat de erre nagyon kicsi az esély,szerintem erre csak akkor kerülhet sor ha valamilyen egészségugyi problémája miatt nem tudja elfoglalni az elnöki széket.
Szerintem pedig egyre nagyobb az esély rá, hogy csak kiborul az a szarkupac a kübliből!
Itt a legújabb! Patricia McCullough pennsylvaniai bíró úgy döntött, hogy le kell állítani a 2020-as választási eredmények jóváhagyását.
Péntekre pedig közmeghallgatást tűzött ki!
Donald Trump is reagált; ez óriási hír! Kétségtelen, hogy minden bizonyíték megvan, minden nyilatkozat megvan, minden megvan - mondta továbbá.
..
"Pennsylvania Judge Patricia McCullough has ruled that the state must halt "further action" on certification
of the 2020 election results and set a hearing on Friday."
https://sputniknews.com/us/20201126...ourt-halts-certification-of-election-results/
..
..
Nézd, nem igen látjuk innen, hogy mi is folyik odaát valójában, de ha meghallgattad a new yorki újságíró nővel a riportot, azért csak az rajzolódik ki,
elfogultság ide vagy oda, hogy nagyon nem úgy vannak a dolgok, ahogy azt a méjnsztrím média tálalja!
Példa nélküli az egész hatalmi harc!
..
Lehet, hogy a Donald Trump mögött álló erők is taktikáznak. Valahogy ki akarták ugrasztani a nyulat a bokorból...
Közöm nincs a témához, így elég volt belőlük ennyi izgalom. 1.44 $-t nyertem mikrotéten, szóval a söröm már megvan. Tudom, hol kell abbahagyni és kiszállni.
Aki minden szóbeli csatát, vitát minden áron meg akar nyerni, annak bizony önbizalomhiány problémái vannak.