Tippelek: Vonat, a transz-szibériai expressz?És azt is meséld, hogy mentek haza! Én is átéltem, nekem is volt DPRK-s kolitársam...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tippelek: Vonat, a transz-szibériai expressz?És azt is meséld, hogy mentek haza! Én is átéltem, nekem is volt DPRK-s kolitársam...
Pontosan nem tudom. Júniusban még rendesen levizsgáztak, szeptemberben meg már nem voltak a koliban.És azt is meséld, hogy mentek haza! Én is átéltem, nekem is volt DPRK-s kolitársam...
Hogyan tudok átvinni egy választ a másik topikba?Fel kellett menjek a lap tetejëre, hogy megnèzzem, mi a topik cime.
Tippelek: Vonat, a transz-szibériai expressz?
A csatlakozást nem ismerem, de nálunk úgy volt, hogy megállt a koli előtt (tilosban) egy DT-s rendszámú fekete autó, a portástól megtudakolták, hogy melyik szobában vannak a koreaiak (2-en laktak a koliban), és fél óra múlva már elhajtott a kocsi a srácokkal. A többit nem tudjuk. Amúgy hasonlóan tüntek el a kubaiak (szintén ketten), nekik annyiban volt emberségesebb, hogy délután szóltak, hogy pakoljanak és reggel vitték el őket. Egy csaj volt meg egy srác, a lány úgy bőgött, mint a záporeső... Sajnáltuk őket. A koreaiak amúgy is rettenetesen csórók voltak, kajára is alig volt pénzük. A vietkongok (abból több volt) folyton üzérkedtek mindennel,de a koreaiaknak tilos volt bármi ilyesmit csinálni. Egyszerűen nem hittük el nekik, hogy figyelik őket,de ők meg voltak róla győződve. És minden ruhájukon ott volt a Kim Ir Szen kitűző.
Executive Order 13848 — Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election
https://www.presidency.ucsb.edu/doc...nctions-the-event-foreign-interference-united
Akkor mi lenne?Ha az a rövid mondat nem lenne ott a végèn...
Új Mexikó is így járt el. 7 állam összesen.
Ráadásul, ha jól értem a jogi processzust, akkor amikor ezeket az elektori szavazatokat összesítik, akkor ha vita van, akkor egyenként lehet "megtárgyalni" ezeket 2 órányi időkerettel. Na az lenne a kabaré. Napokig tartó!
..
Semmi nem lesz. Trump a bírósági eljárást preferálja, kimeríti azon kereteket, de tovább nem fog menni. A pőre igazság (vagy inkább valóság) az, hogy a szenilis Biden lesz a következő elnök, úgy kb 2 évig, aztán jön az alelnöke.Trump volt biztonsâgpolitikai tanácsadója, Flynt, szerint Trumpnak kezèben vannak az eszközök, hogy a 2020 elnöki választások „integritâsát“ helyreâllitsa. Kiemeli a vâladztógépek lefoglalâsát ès a katonaság lehetséges segitsègèt ebben.
Ebböl mi lesz?
Bige László. (Már ha hinni lehet neki)
90-es években ők műtrágyát csempésztek Romániából...
De miért kellett erre ennyit várni?