"Látjuk, mi történik Fehéroroszországban, Lengyelországban és Magyarországon és a világ azon részein, ahol totalitárius rendszerek emelkednek fel"
Anya is megmondta, hogy nem te vagy a helikopter?
Amúgy kitől idéztem?
Ugyan olyan elvakult vagy, mint a Trump hívek. Nekik mindig jövőhéten kiderül minden, neked meg a demokraták a szentek....
Aha - Biden megjegyzi egy hosszú interjúban, hogy a főni éppen nem a legszentebb bárány az akolban, és az rögtön azt jelenti, hogy gőzerővel kezdődik a demokratizálás Jan 21.-én. Naná.
Ne hazudj, nem állítottam egy percig sem, hogy a demek szentek, sőt!
Attól függetlenül Trumphoz képest preferálandó alternatívaként tekintek rájuk. Kisebbik a két gonosz közül.
Ahogy pár oldallal ezelőtt idéztem:
Hallottam egy jó hasonlatot pár napja trumppal és bidennel kapcsolatban.
"Ha levesszük az ujjunkat a ravaszról és belemártjuk a sz_rba, lehet, hogy rosszabb helyen van az ujjunk, de kevésbé veszélyes."
Azt vitatod, hogy a legnagyobb médiaplatformok nélkül is képes lett volna ekkora tábort összeszedni? Biztos velem van a baj?
Tüntetést szervez a véleménye mellett és ez a probléma? Mintha a hülyeség mellett ne állnának ki szinte naponta az emberek, de ez miben is kivétel?
Továbbiakban csak arra lennék kíváncsi, hogy a "demokrata" vezetők miért ülnek fel a Trumpi vonatra, ha annyival különbek? Kicsit egyszerűnek tűnik számomra a hozzáállásod, mivel ezekre a kérdésekre nem ad választ!
Ne játszd már meg az agyad. Nagyon jól tudod, hogy nem a tüntivel meg a véleménnyel van a baj, hanem azzal hogy "véleménynyilvánítás" alibijével uszította a híveit, hogy támadják be a capitoliumot. Ez jóval több, mint sima "hülyeség mellett kiállás".
Azt állítom, ha egy akkora arc mint ő átmigrál más szocmédia platformokra, akkor oda viszi magával a begyepesedett táborát tokkal vonóval, és olyan véleménybuborékot fúj magának, amit csákánnyal sem pukkantasz ki.
Mindig lesz olyan médiafelület, ahol megjelenhet. Nem muszáj annak CNN-nek meg FOX-nak lenni, de ha ne adj Isten megint elindul mint elnökjelölt, akkor a médiának
kötelessége lesz legalább valamennyit tudósítani róla - és látjuk hogy akármennyire szapulják a mainstream médiumok, ez a híveit nem zavarja, sőt!
A dem vezetők meg nem tudom szerinted hogy ültek fel a trumpi vonatra.
Egyszerűnek tűnik a hozzáállásom? Az itt posztolók egy jó része retúrjegyet váltott az éppen kisikló MAGA Train-re, és borulás közben minden marhaságot összehordanak mindenkiről. Ha hozzászólsz valamit ami nem azonos a véleményükkel, akkor rögtön bolseviknak, liberálisnak, demokratának titulálnak. (Gyakran egyszerre mindnek!) Ha éppenséggel a blőd f_szságaik 95%-ban a demekre irányulnak, akkor arra lehet reagálni. Akarja a halál mostdatni a demokrata pártot, van azokon elég sár - csak nem pont annyi és olyan, mint azt a trumpisták állítják.
A szavazatos ládikós verziód mindent vitt szerintem!
Szerencse, hogy normális elmeállapotú ember nem ad a véleményedre.
Olyan gyengen vedtek hogy kamerak elott masfel meterrol lelottek egy not es meg 3 embert.
Ha normálisan védték volna, ezek az emberek nem jutnak be, és nem lövik le őket.