Tény nem attól lesz valami, hogy rámondod. Azért náci konteó, mert természetesen a fehér emberre értik, és szinte mindig a zsidókat látják a háttérbe.
Mondjuk még ha 34 millió bevándorlót akarnának is, az hogy "replace-elné" a 800? milliós fehér európai társadalmat, mikor statisztikailag igazolt tény, hogy egy vagy két generáción belül ezeknek a bevándorlóknak vagy megegyezik az adott ország átlagával, vagy alá esik a szülési rátájuk. Na ez tény.
Nem beszéltem semmilyen anarchoszindikalizmusról, azt, meg hogy "életidegen" hogy a n_gger meg fehér nem utálja egymást pont hogy náci dogma.
Nem felismerték - ők kreálták mert ez volt érdekük, és a mai napig az.
Megint náci retorika és dogma.
A kultúra nem statikus dolog. Folyamatosan változik - vagy azt hiszed hogy a 300 évvel ezelőtti ember ugyanazt gondolta a világról mint a mai?
Az első mondat ugyanaz a konteó mint előbb, a második meg irgalmatlan baromság. A szovjetunió azért jött létre, mert abból a véres forradalomból csak a teljesen gátlástalan és totalitárius bolsevikok jöhettek ki nyertesen, miután az Entente elengedte a fehérek kezét. Nem ilyenné változott, az elejétől kezdve egy totalitárius rezsim volt.
Beszéltél te már igazi, élő balos emberrel életedben, vagy csak a jobberek leírásai alapján határozod meg, hogy az mi? A durva balosok kézenfekvő okból rühellik a neoliberalizmust, a progresszív liberálisokat meg takonygerincűnek tartják. Semmi bajuk nincs a "nemzetállammal" és "őshonos" munkásosztályokkal.
Érdeklődve - s bevallom; lenyűgözve - olvasom eszmecseréteket.Persze, de addigra jön majd a következő hullám, jönni akaró lesz sokáig. Az amelyik ott van, az meg nem nagyon akarózik asszimilálódni. (Mert lassan nincs is mihez, mondanám) Ja és azért már ma vannak bevándorló többségű negyedek szerte Nyugat-Európában, iskolai osztályok, ahol a többség bevándorló hátterű és így tovább. Lehet, hogy közben a vidék nagy részén meg alig vannak még. Ezek bizony fragmentált társadalmat fognak eredményezni. Nincs asszimilációs nyomás, mint 40-50 éve, a muszlim nézi a neten az arab videókat, élőben tartja a kapcsolatot az "otthoniakkal" stb. De jól is van ez az elitek szempontjából, legyen csak egymást gyűlölő csoportok sokasága "odalent". Végül is elműködik így India is.
Lásd az amerikai faji kapcsolatok történetét, hát nem egyszerű. Nem tudom ott élsz-e, én csak jártam ott, inkább azt láttam, hogy párhuzamos társadalmat alkotnak ott a feketék. Fekete-fehér vegyes baráti társaságokat inkább csak hollywoodi filmekben és az amerikai TV-sorozatokban lehetett ott is látni, mint a való életben. Persze kivételek voltak, egy-egy középosztálybeli fekete család, amelyik közösködött fehérekkel, bár ezt tudtommal "acting white"-nak nevezik elítélően a feketék között. Valamiért az ő esetük nem volt olyan sikertörténet, mint számtalan, köztük nemfehér bevándorló csoporté (na jó azért azok sem mind kizárólag sikersztorik, a hmongok meg a szomálik sok helyen olvastam hogy elég problémások pl.) Nyilván sok mindennel magyarázható ez. A progresszívek szerint kizárólag rendszerszintű rasszizmus lehet az oka, ha pl. kevesebb fekete végez pl. fizika szakot az egyetemen arányaiban is, mint fehér. Ahogy ugyanez a nők esetében is a szexizmus lehet csak az ok.
Ezért "meg kell javítani" a rendszert. Lehetséges, hogy a fehérek által kitalált matematika és fizika rasszista, tehát dekolonizált matematikát és fizikát kell kidolgozni. Meg gondolom de-maszkulinizáltat is. Ja persze, arra egyik sem panaszkodik, hogy a zsidók miért vannak felülreprezentálva ezen területeken és ez biztos valami izé... rendszerszintű priivilegizáltság miatt lehet csakis, pedig ha egyik esetben igen, akkor másra is ezt a logikát kéne alkalmazni. Ott csak elfogadják, hogy biztos, mert az ő kultúrájuk többre tartja a tanultságot (IQ-t emlegetni az már rázós terület, persze szeret egy részük dicsekedni a magas askenázi IQ-val... csak hát ha lehet egyes csoportok magasabb átlagos IQ-jának tulajdonítani valamit, akkor fordítva is).
Igen. Csak Trockij elvtárs még a világforradalomban gondolkodott (csak nem tudtak áttörni a lengyeleken a német elvtársakhoz, akkor a németek bolsevizálása mindenesetre összejöhetett volna - jó alternatív történelmi vitatéma lenne, hogy jobb lett-e volna, ha ez történik). Aztán jött Sztálin, hogy fel lehet építeni a szocializmust egy országban. Trockij el, Mexikóban jégcsákány koponyájába be Ramón Mercader közreműködésével. Középiskolai történelem anyag talán most is. Trockisták viszont kicsi, de az elit körében "divatos" csoportot alkottak ezután is Nyugaton. A neokonok is trockistaként kezdték, Hitchens tesók szintén...
Persze, ez így van, de nem hajlandóak a bevándorlás ellen lenni, internacionalizmus ugye.
A magam együgyű módján csak egy következtetést szeretnék megosztani:
Dedikáltan soha nem voltam igazgatói sofőr (egészségügy), de az évtizedek alatt gyakorlatilag számtalanszor szállítottam különböző kórházak (folyamatos átszervezések, összevonások ugye) felső és középvezetőit, beosztottjaikat egyesével illetve 4-8-14 személyes társaságok végtelen kombinációit. Komoly tárgyalásokra (főhivatalok), szakmai továbbképzésekre, konferenciákra, könnyed kirándulásokra.
Színjózan állapottól a totál lerészegedésig.
Az autóban valahogy a bármilyen rigorózus/rettegett vezetők is feloldódnak s olyan témákról/tervekről is olyan nyíltan beszélnek (s nem kamuznak, nem engem teszteltek, mert ezek megvalósultak, illetve addig nem derültek ki -nem tettem meg nekik ezt a szívességet)
Nyilván időnként valószínűleg el is feledkeztek a kocsisról, vagy annyira lenézték, hogy úgy gondolták, nem értem, amiről beszélnek.
(Egy időben pl. egészen képben voltam a teljesítményvolumen korlátozás rendszeréről).
Na akkor a lényeg:
Ami nekem többek között lejött apránként - időnként ledöbbenve, az az, hogy amiről a dolgozók, betegek, városlakók azt hitték, hogy mesterterv, ideológia van mögötte, azokról rendre kiderült, hogy csak rögtönzés, egy ötlet/tipp magáévá tevése, megvalósítása.
Ami meg egy kívülálló átlagembernek logikus, magától értetődő cél/terv/koncepció/megvalósítás, az komoly rádöbbenés, agyalás, tipródás, egyeztetés volt ezeknek - az egyébként valóban okos, tanult, képzett - vezetőknek.
Szóval ne törvényszerűen keressetek tudatosságot/cselszövést és irányított folyamatot ott, ahol szerintetek az van és ne ott feltételezzetek rögtönzést, ahol pedig kimunkált terv van!
(A Covid miatti átszervezések ezt különösen jól ábrázolják azoknak, akik régen benne vannak a rendszerben)