[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Ooorky

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
7 522
28 601
113
hillary_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 

panoz

Well-Known Member
2011. szeptember 3.
1 464
142
63

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
19 622
22 543
113
Jóformán minden hatalmi tényező beállt Hillary mögé, tényleg nagy az esélye, hogy elcsalják, de várjuk ki a végét.
 

ozymandias

Well-Known Member
2013. június 4.
2 625
15 884
113
hát, azért egy FBI-vizsgálattal a seggemben, izé... Igazából szerintem itt most többről van szó, mint a választásról. Az átlagembereknek - ahogy kint is, úgy itthon is tele van a hócipője az establishment-tel. Ha ezt is megússza a klingonová, akkor hogy várják el az átlagembertől a jogkövető magatartást!? Itt már nem az van, hogy szemérmesen belefinganak a vízbe és úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna. Mára az van, hogy felmásznak az úszómesteri székbe, letolja a gatyát és onnan szarják telibe a fürdőközönséget. A különbség csupán annyi, hogy nálunk maximum morgunk ezen, meg verbális agressziót követünk el a delikvensek ellen, de az USA-ban alanyi jogon tarthatsz otthon akár egy Barrett-et is. Na most el lehet képzelni, hogy nálunk is lehet egy öszödi beszéd és arra egy reakció. Ott nem pár autót gyújtanak fel, hanem konkrétan szarrá lőhetnek bárkit. Kint is telik az a bizonyos pohár (lecsúszó középosztály, ingatlanpiaci helyzet, ilegalíjmigránckíj, egyéb népcsoportok fennforgása, stb...)
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
19 622
22 543
113
Idézet egy Hillary-vel foglalkozó videóból:

Hillary lenne az első női elnök?
Utána kit választunk meg? Az első gyerek elnököt? Aztán az első kutyát?
Ugye, hogy egyből nem hangzik olyan jól.
Pedig ez befolyásoló tényező. Nyolc évvel ezelőtt a négerek 95%-a Obamára szvazott. Na vajon miért?
 
 • Tetszik
Reactions: lgabo and aquarell