Sajnos már nyugdíjba vonult a Művésznő ((
Azt értem, hogy eddig egy év alatt többet szexelt, mint én egész életemben, de a 30 éves nyugdíjasok már többet nem szexelnek?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sajnos már nyugdíjba vonult a Művésznő ((
A filmvásznon már nem, aztán, hogy kinek az ölébe ül bele magánzóként az már más kérdés. Tudod olyan ez mint amikor a nyugger annyira szerette a munkáját, hogy még aktív évei után is szívesen segít be privátbanAzt értem, hogy eddig egy év alatt többet szexelt, mint én egész életemben, de a 30 éves nyugdíjasok már többet nem szexelnek?
De igen Csak mi már azt nem láthatjuk sajnos ;(((((Azt értem, hogy eddig egy év alatt többet szexelt, mint én egész életemben, de a 30 éves nyugdíjasok már többet nem szexelnek?
Hát ugye az még azelőtt volt, hogy jöttek ezek a kedves muszlim bevándorlók, akik állampolgárságot (értsd: szavazati jogot) kaptak, és többen lettek, mint a zsidók.a balos liberálisok a zsidók ellen lázadó muzulmán palesztinok mellé állnak, holott korábban az iszlám terror és a holokauszt ellen óbégattak
Ez sosem volt létszám kérdése Amerikában. Egyrészt ma is több zsidó van Amerikában, mint Izraelben, jó sansszal meg az amerikai muszlimoknal is több, másrészt ez az AIPAC/ADF/zsidó lobby iszonyatos befolyásán áll vagy bukik évtizedek óta. Ha nem állsz be a sorba, akkor kinyirnak publikusan.Hát ugye az még azelőtt volt, hogy jöttek ezek a kedves muszlim bevándorlók, akik állampolgárságot (értsd: szavazati jogot) kaptak, és többen lettek, mint a zsidók.
Ez Európában számít. Az USAban a feketék között a Nation of Islam térnyerése számít.Ez sosem volt létszám kérdése Amerikában. Egyrészt ma is több zsidó van Amerikában, mint Izraelben, jó sansszal meg az amerikai muszlimoknal is több, másrészt ez az AIPAC/ADF/zsidó lobby iszonyatos befolyásán áll vagy bukik évtizedek óta. Ha nem állsz be a sorba, akkor kinyirnak publikusan.
GG pont most vette számba, mennyire abszurd módon semmiféle vita nem lehetséges Izrael totális és feltétlen, milliárdokat felemésztő támogatásáról Amerikában:
The Israel-Gaza War & US Policy Toward It - System Update with Glenn Greenwald
Watch full episodes on Rumble, streamed LIVE 7pm ET: https://rumble.com/c/GGreenwald Become part of our Locals community: https://greenwald.locals.com/ - - - Follow Glenn: Twitter: https://twitter.com/ggreenwald Instagram: https://www.instagram.com/glenn.11.greenwald/ Follow System Update...pca.st
Szinte elhanyagolható. A feketék messze-messze túlnyomó többsége keresztény, időtlen idők óta, és ők az egyik legstabilabb keresztények (tipikusan mindenféle baptistak meg hasonló evangélikus meg anglikán protestánsok.)Ez Európában számít. Az USAban a feketék között a Nation of Islam térnyerése számít.
bocsánat az első képen azt olvastam....csak buzik......Erosodik a feszko NYC-ben:
Security Fears Grow In NYC As Israel-Hamas Conflict Rages
Expect "high-visibility patrols" and all NYPD officers to be in uniform Friday amid growing tense protests and violence in the city.patch.com
A Columbia Uni lezarta a campusat idegenek elott ezutan az incidens utan:
Israeli Columbia Student Assaulted With Stick On Campus: NYPD, Report
A 19-year-old from Brooklyn was charged in the incident, which stemmed from a dispute outside the university library, police said.patch.com
Brooklynban zsidok elvertek egy palesztint (Bay Ridge, regen olasz kornyek volt, ma mar sok a kelet-europai arrafele):
Palestinian man assaulted in Brooklyn by group waving Israeli flags, NYPD says
A group of men waving Israeli flags assaulted an 18-year-old Palestinian man in Brooklyn as ripples from the war in Israel continued to hit New York, police said Thursday. The assault was one of tw…www.nydailynews.com
Arrafelé van bőven.bocsánat az első képen azt olvastam....csak buzik......
Egy kétpárti testület azt javasolta, hogy az Egyesült Államok készüljön fel az Oroszországgal és Kínával való esetleges egyidejű háborúkra, ami a védelmi kiadások növelését igényli - jelentette a Reuters.
Aggasztó jelentés: Az Egyesült Államoknak készen kell állnia egy egyidejű háborúra Oroszországgal és Kínával
Egy kétpárti testület azt javasolta, hogy az Egyesült Államok készüljön fel az Oroszországgal és Kínával való esetleges egyidejű háborúkra, ami a védelmi kiadások növelését igényli - jelentette a Reuters.www.portfolio.hu
A szabályokon alapuló világrend (pax americana) lényege röviden az amerikai katonai-ipari komplexum maximális profitszerzése.A kínai lap érdekes kérdéseket feszeget: Ki profitál az izraeli-palesztin konfliktusból?
A Global Times cikkét közöljük.Joe Biden amerikai elnök kedden óva intett minden olyan országtól vagy szervezettől, amelyik arra gondol, hogy kihasználja az izraeli-palesztin konfliktust, közben ...www.vadhajtasok.hu
Ezt úgy kell érteni, hogy Amerika fog küldeni sok sok százezer katonát K-európai hadszíntérre, illetve a Kínát célzó partraszálláshoz? Szép lesz, nem mondhatom.Egy kétpárti testület azt javasolta, hogy az Egyesült Államok készüljön fel az Oroszországgal és Kínával való esetleges egyidejű háborúkra, ami a védelmi kiadások növelését igényli - jelentette a Reuters.
Aggasztó jelentés: Az Egyesült Államoknak készen kell állnia egy egyidejű háborúra Oroszországgal és Kínával
Egy kétpárti testület azt javasolta, hogy az Egyesült Államok készüljön fel az Oroszországgal és Kínával való esetleges egyidejű háborúkra, ami a védelmi kiadások növelését igényli - jelentette a Reuters.www.portfolio.hu